Čuvena pevačica Natali Imbrulja slavu je stekla pre nekoliko decenija, a nismo zaboravili koliko je bila popularna kako u našoj zemlji tako i u svetu.

Trenutno je na turenji po Australiji, a o njenom izgledu se i danas priča. Naime, govori se da se "zamrzla u vremenu" i da i danas izgleda isto kao i u vreme kada je bila obožavana u Srbiji. Prate je i komentari da često odlazi na tretmane botoksom, a utisak je da je njeno lice daleko od prirodnog.

Natali Imbrulja danas.
David Jensen / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ipak, njen život je više nego zanimljiv. Natali je pre 3 godine uz pomoć donora dobila sina Maksa Valentina (Valentajna) o čemu je obavestila i brojne pratioce na Instagramu, gde je dobila pregršt čestitki.

„Dobro došao na svet, Maks Valentin Imbruglija. Srce mi puca od sreće“, napisala je tada srećna pevačica.

Imala je i zanimljiv ljubavni život. Krajem 90-ih izlazila je sa svojim poznatim 'prijateljem' Dejvidom Švimerom. Nakon što su raskinuli, upoznala je pevača Danijela Džonsa na koncertu 1999. godine. Ubrzo su počeli da se zabavljaju, a posle nekoliko raskida verili su se pred Božić 2002. godine, a venčali prvog dana 2003. godine.

Natali ImbruljI lice izgleda zamrznuto.
KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Imbruglija je u intervjuima često isticala da ju je Džons izvukao iz depresije. Zajedno su pisali pesme, ali su zbog posla često bili razdvojeni, pa su raskinuli početkom 2008. godine.

Pevačica se proslavila 1997. godine objavom singla "Torn"koji je bio na njenom debitantskom albumu "Left of the Middle". Ta numera donela joj je popularnost širom planeta.

Danas je veoma posvećena humanitarnom radu, a glumila je i u nekoliko filmova: "Johny English" i "Closed for Winter". Poslednji album objavila je pre četiri godine, a da li će ih biti još ostaje nam da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!