Glumica Elizabet Berkli proslavila se sredinom 1990-ih filmom "Showgirls" kada je publici priuštila jednu od najprovokativnijih scena u istoriji kinematografije.

Elizabet je tumačila ulogu Naomi, devojke koja dolazi u Las Vegas i postaje jedna od glavnih zabavljačica u gradu kockanja i promiskuiteta.

Scene u kojima vodi ljubav u bazenu, kao i one na kojima pleše oko striptiz šipke postale su kultne, a njoj su donele status seks-simbola, ali i zapečatile njenu karijeru.

elizabet berkli proslavila se filmom showgirls gde je glumila striptizetu
Shutterstock 

Zbog kontroverznog filma koji je kritika odbacila, Elizabet je 1995. dobila dve Zlatne maline, nagrade kojima se nijeddna glumica ne ponosi. Odabrana je za najgoru glumicu sveta i najgoru debitantkinju, a kritičari su joj poručili kako dobar izgled ipak nije jedino što je potrebno za uspeh u Holivudu.

Nakon toga ostvarila je još nekoliko nezapaženih uloga i danas se retko pojavljuje u javnosti, međutim paparaci su je pre nekoliko danas ulovili u šetnji Los Anđelesom, a na fotografijama je nije lako prepoznati.

elizabet brekli pre nekoliko dana snimljena na ulicama los anđelesa
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Danas 50-godišnja Elizabet u zadnje vreme očigledno je nakupila nekoliko kilograma viška, što na društvenim mrežama vešto skriva.

Nismo navikli da je viđamo u ovako opuštenom izdanju, bez šminke i glamuroznih krpica, a čini se da ni ona nije očekivala da će je neko snimiti.

elizabet berkli danas se retko pojavljuje u medijima
Shutterstock 

Dosta drugačije je izgledala i pre dvije godine, kada je snimila nove epizode serije "Saved by the bell" u kojoj je započela karijeru kao Džesi Spano, ali zbog male gledanosti reebot je otkazan nakon dve sezone.

Što se tiče njenog privatnog života, Elizabet sa suprugom Gregom Laurenom ima sina Skaja Kolea, kojeg je rodila s 40 godina, nakon što je dugo pokušavala da ostnee trudna. Kako glumica danas izgleda i koliko se promenila u međuvremenu, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, Instagram Slavna glumica nekad i sad


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!