Pojedine poznate ličnosti otišle su toliko daleko sa plastičnim operacijama da su davno pestali da liče na sebe. Jedan od njih je svakako Džastin Džedlika, mladić koji je postao svetski poznat pod nadimkom "živi Ken", a prvu intervenciju uradio je sa 18 godina.

Danas sa 38 godina, imao je preko 1000 operacija, i može se reći da je svoju strast pretvorio u opsesiju. Na svoje promene gleda kao na vid umetnosti, i neretko je izjavljivao da je to za njega oblik kreativnosti.

- Kada sam bio mlađi, nije mi se sviđao nos, mislio sam da je prevelik te sam već sa 14 godina znao da nešto želim da promenim - izjavio je jednom prilikom. Ali Džastin nije promenio samo nos. Izmenio je gotovo sve što množete videti i po njegovoj fotografiji iz prošlosti.

džastin džedlika pre operacija
XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia 

Nebrojeno puta je isticao da su mu idoli Majkl Džekson, pokojna Džoan Rivers i Doli Parton, koji su poznati po tome da su svoj izgled menjali kako su postali poznati.

Mnogi su se pitali i odakle ovom mladiću novac za tolike intervencije koje su poprilično skupe. Međutim, poslednjih godina, Džastin se bavi "projektovanjem" implanata. Naime, sve je krenulo kao ideja pre nekoliko godina kada je poželeo da ima definisanije mišiće.

I sam je priznao da nije fan teretane, pa su se implanti učinili kao dobro rešenje. Dizajnirao je prvi, i pronašao ljude koji to mogu da naprave od sigurnih materijala. Odatle je sve krenulo.

džastin je prvu operaciju imao sa 18 godina
Bambam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džastin je priznao da je oduvek imao strast prema operacijama. Smetalo mu je što je društveno prihvatljivo kad to rade žene, ali ne i kada to rade muškarci..

- To je bilo veoma važno za mene, oduvek sam bio skroman. Nisam želeo stvari koje su moji prijatelji hteli. Oni su želeli nove automobile, stereo uređaje i trošili su novac na odeću. Umesto toga, ja sam se odlučio za plastične operacije - izjavio je Džastin Džedlika.

Do sada je korigovao usne, nos, vilicu, očne kapke, jagodice, mišiće na rukama i stomaku, kao i na listovima nogu, podizao je zadnjicu i slično, a redovan je na tretmanima botoksa i zatezao je lice nekoliko puta.

Danas ga na Instagramu prati preko 150 hiljada ljudi, a često objavljuje fotografije sa prijateljima koji su takođe ljubitelji drastičnih promena izgleda.

Iako je potrošio preko milion dolara na intervenincije, ne planira da stane, a jedna od najopasnijih koju je uradio i koja je umalo mogla da se završi kobno je uklanjanje vena sa čela. Rizikovao je da trajno ostane slep, ali srećom, ipak se na kraju sve dobro završilo.

S obzirom da većina američkih hirurga ne želi da riskira sa ovakvim, često nedovoljno istraženim intervencijama, Džastin "pomoć" često traži u inostranstvu, i zemljama poput Meksika, Južne Koreje i Japana.

Ne namerava da stane sa intervencijama, a na svom Instagramu često ističe da bi pre bio mrtav nego ružan i star, te da neće prestati sve dok ne bude 100% plastičan.

printscreen/instagram Džastin je do sada ima na desetine plastičnih operacija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!