Najpoznatiji ljudski Ken pre dvije godine postao je ljudska Barbika pa se tako danas više ne zove Rodrigo Alves, već Džesika Alves.

Ova prsata starleta u poslednjih nekoliko godina i te kako privlači veliku pažnju javnosti, a kako i ne bi kada je do sada imala preko 100 operacija na koje je potrošila preko te na iste potrošila preko 600.000 funti.

"Ljudi osuđuju nepoznato i ono što se ne uklapa u tradicionalne standarde koje postavlja društvo. Živim svoj najbolji život, nikome ne nanosim štetu i žao mi je ako vam smeta moja sreća i raskošan životni stil", rekla je svojevremeno.

Inače, Džesika je najprije od običnog muškarca želela da postane živi Ken, a kada je to i ostvarila, odlučila je da bude žena.

Džesika je popularna televizijska ličnost rođena u Brazilu, a počela je da oblačit žensku odeću još kada je bila mali dečak. Osim po svojim plastičnim operacijama, poznata je po učestvovanju u britanskom rijaliti programu "Veliki brat".

rodrigo alves nekada
printscreen/youtube 

A iako izgleda kao hodajuća plastika, s operacijama ne prestaje. Nedavno je bila na novoj operaciji u Turskoj gde je smanjila želudac. Sada, posle operacije kaže da više ne oseća glad.

"Otišla sam na tu operaciju pre 14 dana jer sam imala 102 kilograma i moja dijeta nije funkcionisala", objasnila je Džesika i dodala je da je bila gojazna. Istakla je kako je ovaj zahvat najbolja stvar koju je odradila jer više uopše ne žudi za hranom. Priznala je da zbog svoje prekomerne težine nije imala samopouzdanja što se sada promenilo.

džesikaalves prošla je kroz desetine operacija do sada
printscreen/instagram 

Džesiki, koja svakodnevno deli fotografije na Instagramu na kom ju prati 1.2 miliona ljudi, u oporavku pomažu i masaže tela i terapije, a već se priprema za nove operacije.

"Moji sledeći zahvati će biti korekcija nosa i feminizacija glasa", naglasila je.

Džesika je jednom prilikom priznala i da ne može da diše kroz nos koji je zbog operacija postao preuzak i prekratak.

džesika ne može lepo da diše kroz nos
printscreen/instagram 

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako je Džesika izgledala dok je bila Rodrigo:

Mirrorpix / MirrorPix / Profimedia, prinstscreen/youtube Ljudski ken danas želi da bude barbika


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!