Da su i muškarci opsednuti plastičnom hirurgijom dokaz je glumac Miki Rurk. Slavni glumac  nikada nije krio da se transformisao uz pomoć skalpela.

Iako je priznao da je otišao kod „pogrešnog lika“ koji je 90-ih pokušao da popravi njegove bokserske povrede, gotovo svake godine je popravljao još nešto, a s botoksom je „na dobar dan“.

Nos mi je bio slomljen dva puta. Imao sam pet operacija nosa i jednu kad sam razbio jagodicu.

Morali su da mi uzmu hrskavicu sa uva da bi mi obnovili nos i još nekoliko operacija jer ožiljak nije zarastao kako treba“, rekao je Rurk.

miki rurk pre operacija
Shutterstock 

Žene su obožavale njegov mačo izgled, upijale trilere u kojima je glumio, a onda je uradio prvu operaciju. I na njoj nije stao. Iz godine u godinu izgleda potpuno drugačije i nije ostalo ni traga od glumca kog smo nekad rado gledali. Pored brojnih estetskih zahvata, Miki je radio i transplataciju kose.

Vremenom ovaj glumac postao je zavisan od plastičnih operacija, a sva tragedija toga danas se jasno ocrtava na njegovoj gotovo izobličenoj faci.

"Uglavnom sam od njih tražio da mi vrate lice na mesto. Međutim, priznajem da sam odabrao pogrešnog hirurga i navukao se", rekao je on jednom prilikom.

miki rurk danas ne liči na sebe
Youtube 

Glumac je poslednjih godina sklon i prilično ekscentričnom modnom stilu, pa pored činjenice da je njegovo lice deformisano usled korekcija, i to ga često stavlja u fokus publike.

Pored zavisnosti od plastičnih operacija, dugo borio sa i zavisnošću od alkohola i narkotika, a navodno je uz pomoć psihoterapije uspeo da se izbori sa svojim demonima.

miki rurk danas
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Kako je izgledao pre operacija, a kako danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Youtube Miki Rurk nekad i sad