Rodrigo Alves iz Brazila, koji je svetu postao poznat po svojoj opsesivnoj želji da izgleda poput Kena, vremenom je odlučio da ipak postane Barbi pa se tako danas pedstavlja kao Džesika.

Alves je imao toliko operacija da više ni sam ne može da ih izbroji. Kako strani mediji prenose operisao svoj nos 11 puta i sada jedva diše, a već neko vreme njegova velika želja da postane majka. Kazao je da se rodio kao transrodna žena.

"Oduvek sam znao da sam žena, igrao sam se lutkama i bio u kontaktu sa svojom ženskom stranom. Potrebno je voleti sebe. Sada bih voleo da imam dete i budem s nekim ko prihvata ono što jesam", rekao je Alves.

džesika alves
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je pokušao da se snađe u muškom telu i bude srećan, nakon više od 70 estetskih operacija napokon je postao žena. Dodao je da su mu potrebne još par intervencija kako bi u potpunosti postao žena.

"Kasnije se, kunem se, prestajem sa plastičnim operacijama", kazao je Alves.

Rodrigo se još nije susreo s transrodnim osobama, a njegovi prijatelji i porodica ga podržavaju u svim njegovim odlukama. Nedavno je uslikan na aerodromu u crnoj haljini koja je istakla njegov, odnosno sada već njen duboki dekolte.

Kako bi bio atraktivniji kao žena, ugradio je implante u zadnjicu i grudi, a sve su glasniji mediji da će mu se lice raspasti od silnih intervencija.

 U nastavku pogledajte kako je Džesika izgledala kao Rodrigo: