Sigurni smo da se sećate posete Beogradu glumca Džana Jamana koji je veliku popularnost stekao u turskim sapunicama.

Glumac Džan Jaman je gost i jedan od dobitnika nagrada ovogodišnjeg Sardinija filmskog festivala. Najzgodniji Turčin se pre nekoliko dana pojavio na ovoj manifestaciji i još jednom potvrdio reputaciju najpoželjnijeg neženje.

Pored toga što je talentovan za glumu, svakako, glumac ima i velikog dara za modu. Ispratio je jedan od aktuelnih trendova ponevši ovo žuto odelo i bez greške iskombinovao cipele sa celokupnim stajlingom.

Zvezda serije "Sanjalica" ima jedan modni manir- odela najčešće nosi bez košulje, što se nekima baš dopada, dok ima i onih koji smatraju da preteruje sa isticanjem svog mišićavog tela.

Džan Jaman u žutom odelu.
Maurizio D'Avanzo / IPA / Sipa Press / Profimedia 

Ipak, mnoge Srpkinje upravo to ističu kao njegovu prednost, a sećate se sigurno da se skoro nije desilo da je neka slavna ličnost napravila toliki boom u Beogradu kao što je to učinio poznati turski zavodnik.

Iako je turski glumac veoma popularan u Srbiji, malo njih zna da on upravo i vuče korene sa naših prostora.

Naime, Džan Jaman je rođen u Istanbulu 1989. godine, a korene vuče s Kosova i iz Severne Makedonije. Od dede s majčine strane nasledio je ljubav prema jezicima, a uz turski govori italijanski, engleski i francuski.

Poslednjih godina glumac živi u Italiji gde je kao đak generacije završio gimnaziju, kao student na razmeni živeo je jedno vreme u SAD, pa zatim otišao u rodnu Tursku i upisao Pravni fakultet, na kojem je diplomirao 2012. godine.

Ljubav prema glumi je ipak pobedila, a nagrade je počeo da dobija već nakon prvih uloga, a više njegovih fotografija pogledajte u galeriji:

pritnscreen/instagram Džan Jaman

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!