Sigurni smo da se sećate posete Beogradu glumca Džana Jamana koji je veliku popularnost stekao u turskim sapunicama. Skoro se nije desilo da je neka slavna ličnost napravila toliki boom u Beogradu kao što je to učinio poznati turski zavodnik.

Da mu je pažnja srpskih obožavateljki itekako prijala turskom glumcu govori i video snimak koji je Džan tih dana okačio na Instagram.

Iako je turski glumac veoma popularan u Srbiji, malo njih zna da on upravo i vuče korene sa naših prostora.

Iako je turski glumac veoma popularan u Srbiji, malo njih zna da on upravo i vuče korene sa naših prostora.
pritnscreen/instagram 

Naime, Džan Jaman je rođen u Istanbulu 1989. godine, a korene vuče s Kosova i iz Severne Makedonije. Od dede s majčine strane nasledio je ljubav prema jezicima, a uz turski govori italijanski, engleski i francuski.

Kao veoma vredan učenik, završio je jezičku gimnaziju kao s najvišim prosekom otkako postoji ta obrazovna ustanova.

Deo srednje škole proveo je u Americi, a po povratku u Istanbul upisao je pravni fakultet i završio ga 2012. godine. Odmah je počeo da radi u struci, u kompaniji "PricewaterhouseCoopers", a pisao je i članke za ekonomsku rubriku u novinama "Dunya".

Tokom godišnjeg odmora prijatelj ga je nagovorio da se prijavi na audiciju za televizijsku seriju. Dobio je ulogu i to je bio njenog prvi put da se oproba kao glumac. Prvi veliki uspeh ostvario je u seriji "Dolunay" 2016. godine, ali eje ubrzo jedan skandal napravio pometnju u javnosti. Naime, turski mediji su često pisali da se često svađao sa koleginicom Selen Sojder i da ju je vređao, zbog čega je završio na sudu i morao da plati novčanu kaznu zbog povrede časti.

Džan Jaman je prvi veliki uspeh ostvario je u seriji "Dolunay".
screenshoot/instagram 

Poslednjih godina živi u Italiji. Osvojio je srce najpoznatije sportske novinarke na svetu Dilete Leote, ali nakon nekoliko nedelja njihova veza je prekinuta. Govoreći o svojoj idealnoj ženi, rekao je da one koje se ponašaju kao muškaraci ili one koje su previše glasne nikada neće privući njegovu pažnju, a ne voli čak ni one misteriozne.

Džan Jaman nema devojku jer nema vremena da joj se posveti.
Instagram 

Privlače ga vesele i žene koje zrače energijom, a neki od specijalnih zahteva su mu miris i boja glasa.

Obožava putovanja i veoma ga usrećuju istraživanja novih mesta i država. Izazvao je dosta pažnje u toku posete Grčkoj, Španiji, Italiji i Srbiji kada je došao da promoviše svoje projekte.

Veoma je svestran, te tako svakoga dana želi da nauči nešto novo, te se sada može pohvaliti sa dve nove veštine.

'Tokom karantina imao sam vremena da naučim da sviram bubnjeve, ali i da savladam tango. Moja majka drži časove tog plesa pa sam je zamolio da me nauči. Dnevni boravak pretvorili smo u podijum za igru i vežbali svaki dan po nekoliko sati. Devojku nemam jer nemam dovoljno vremena da se nekome potpuno posvetim", izjavio je ranije Jaman.

Iako je jedan od najpopularnijih neženja u Turskoj, ostaje nam da vidimo koliko dugo će to još trajati.

pritnscreen/instagram Džan Jaman

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!