Jedna od najpopularnijih i najpoznatijih sportskih voditeljkiDileta Leota (30), u četvrtak je stigla u Zadar. Atraktivna Italijanka učestvovaće na panelu 'Women in sports' na prvom izdanju Sunset Sports Media Festivala.

Po mnogima najlepšu novinarku na svetu na Instagramu prati više od osam miliona ljudi, a poslednjih godina izveštava s utakmica Lige prvaka i Serije A. Ova velika zaljubljenica u fudbal prošle godine proslavila je 30. rođendan, a veliku pažnju, pored izgleda, privlači i svojim ljubavnim životom. 

Dileta je svojevremeno bila u vezi s bokserom Danieleom Skardinom, a nakon raskida su je povezivali s brojnim javnim osoba, kao i sa Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je snimila reklamu.

Prema pisanju italijanskih medija, Dileta je 2021. navodno proslavila Novu godinu s Ibrahimovićem, te ga je na kućnom pragu dočekala oko 21:20 nakon čega su se, dvadesetak minuta iza ponoći, ugasila sva svetla.

Ništa od navedenog ne bi bilo problematično da Ibrahimović nije u vezi s 11 godina starijom Helenom Seger s kojom ima dvoje dece.

ibrahimović sa supurgom sa kojom ima dvoje dece
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Do jutra se svetla više nisu palila - napisao je italijanski list i time probudio sumnju u vernost švedskog igrača.

Youtube Šuškalo se da je fudbaler imao aferu sa voditlejkom

Poslednji koji je osvojio njeno srce bio je turski glumac Džan Jaman. Sve je počelo sredinom januara 2021. kada je Džan posetio Rim i odseo u istom hotelu gde je bila i italijanska voditeljka. Na Diletinom Instagramu tada je osvanula fotografija s cvećem koje je pronašla u sobi. 

Turski glumac važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu, s vremena na vremena radi i kao model.

dileta i džan bili su u vezi
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako se činilo da su Džan i Dileta u srećnoj vezi, mnogi su sumnjali da je to samo paravan za aferu s Ibrahimovićem. Na Džanov verenički prsten od 40.000 evra Dileta je navodno rekla samo - 'razmisliću'.

"S njim je priča bila predivna, san, bajka, munja. Mi smo dvoje 30-godišnjaka koji su se sreli, voleli jedno drugo, živeli u velikoj strasti. Oboje smo veoma strastveni, on čak možda i više od mene, i sve je bilo veoma brzo, tako prelepo", rekla je Dileta nakon raskida.

šuškalo se da je njihova veza bila samo paravan
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Baš zbog ove izjave mnogi su se zapitali zašto je onda došlo do raskida, ako su emocije tako velike. Čak se otišlo i toliko daleko da je njena izjava samo prećutni dogovor kojim se štiti "imidž mačo muškarca" koji neguje Jaman.

Strani mediji bruje mesecima da iako je turski zavodnik koji uživa ogromnu popularnost u svetu, ali i u Srbiji, često viđen sa ženama, i to, kao po pravilu, vrsnim lepoticama, zapravo cela priča paravan, te da on zapravo voli muškarce, ali da je to problem zbog zemlje u kojoj živi.

screenshoot/instagram Šuškalo e da je veza sa glumcem bila samo paravan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!