Pre pet meseci slavni glumac Kris Not koji je tumačio Zverku u seriji "Seks i grad" optužen je za seksualni napad.

Kris je napade oštro negirao, međutim, to nije bilo dovoljno da spase njegov odnos sa dugogodišnjom koleginicom i prijateljicom Sarom Džesikom Parker.

Nakon decembarske premijere serije "And Just Like That..." dve žene su izjavile da ih je Not seksualno napao u odvojenim incidentima 2004. i 2015. Treća se javila i optužila Krisa za napad 2010. godine, a pojedine glumice su ga optužile za neprikladno ponašanje.

Sara Džesika Parker dala je intervju za "The Hollywood Reporter" gde je komentarisala celu situaciju.

Sara Džesika Parker posle 5 meseci progovorila je o slučaju Krisa Nota
Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Čak ni ne znam da li sam spremna da pričam o tome, ali ne mislim… Nisam reagovala kao producent. Trebalo je da radim na ovome jer sam samo… to je samo…", odustala je Sara od razgovora.

Na pitanje da li je razgovarala sa Notom (67), otkako su se optužbe pojavile, odgovorila je: "Ne."

Sara koja je radila sa Notom od premijere "Seksa i grada" davne 1998. godine, tek treba da govori o toj situaciji. Četiri dana nakon što su se pojavile optužbe,ona je dala zajedničko saopštenje sa svojim koleginicama Sintijom Nikson i Kristin Dejvis.

Kris Not negira da je napao žene
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Duboko smo tužni što čujemo optužbe protiv Krisa Nota. Podržavamo žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da to mora da bude veoma teška stvar i hvalimo ih zbog toga", izjavile su.

Notovo vreme na "And Just Like That..." je već isteklo kada su se žene javile, pošto je njegov lik Zverka ubijen u prvoj epizodi. Međutim, njegova karijera je pretrpela udarac pošto je njegov lik za Peloton odbačen i otpisan je iz CBS emisije "The Equalizer".

Sara i Kirs glumili su u Seks i gradu od 1998. godine
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

"Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao godinama, čak i decenijama ranije, kategorički su lažne", rekao je Not za "Yahoo Entertainment".

"Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana - ne uvek znači ne - to je linija koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vreme kada su ove priče izašle. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo: nisam napao ove žene", dodao je glumac.

Krisov lik u seriji Seks i grad je ubijen
pritnscreen/youtube 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!