Kris Not se možda jeste smejao poslednji put kada su ga paparaci uslikali u javnosti, uprkos teškim optužbama za zlostavljanje i silovanje, ali ovog puta, situacija je posve drugačija.

Neuredan, podbuo, bled, čupav sa ogromnim džakom u ruci, teturao se nedaleko od plaže nadomak Menhetna, a izraz lica nije odavao utisak nekoga kome je u životu sve potamam i koga ne brinu optužbe žena koje ga, očigledno, koštaju dalje karijere.

Paparaci su ga inače uslikali nakon kućne zabave sa prijateljima, a kako izvori tvrde glumac se vratio starim navikama, odnosno, okrenuo alkoholu koji ga je i ranije odveo u probleme.

Kris Not uslikan je u neurednom izdanju nakon kućne žurke nadomak plaže.
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nedavno je jedan od izvora bliskih Notu izjavio:

"Kris se iskreno oseća kao da je njegov život gotov. Mislim da je opijanje odigralo veliku ulogu u njegovim problemima. Sve uzima svoj danak. Njegovi prijatelji bi voleli da dobije pomoć", rekao je izvor za Six.

Doduše, isti izvor potvrdio je da Not nikada nije bio pijan na setu, već da se okretao viskiju istog trenutka kada bi završio sa poslom. Ipak, poslednjih godina, situacija je bila pod kontrolom, za šta je bila najzaslužnija njegova supruga Tara Vilson koja je nedavno uslikana uplakana na parkingu i bez prstena, a sada, nakon optužbi, Zverka je utehu ponovo potražio na dnu flaše.

Zverkina supruga, Tara Vilson, nedavno je uslikana uplakana u automobilu na parkingu i bez burme.
Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Takođe, očigledno je ubeđen da će uspeti da "ispegla" situaciju i sa suprugom, iako navodno ona ne želi da zna za njega, a kontakt održava samo zbog dece.

Od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, veliki broj fanova prokomentarisao je da je "tužno što jedna veličina kao što je Kris Not izgleda kao obična pijanica".

"Budi muško, preuzmi odgovornost, pokaj se i izdigni iznad svega", "Alkohol ga je u sve odveo i popularnost, ali on nije naučio lekciju", "Ja ovog čoveka više ne prepoznajem na fotkama. Kao da to nije Zverka!", "Bolje da se pozabavi sobom nego što ne zaobilazi nijednu žurku na Menhetnu", "Misli da će partijanje da mu skrene misli sa tužbi - neće"... delić je onoga što se moglo pročitati na Intagramu i Tviteru.

Kris Not ubeđen je da će uspeti da izgladi situaciju sa suprugom iako mu za sada ne oprašta.
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Celokupna situacija Zverku je koštala ne samo posla na nastavku "Seksa i grada", već i uloge u novom ostvarenju "The Equalizer", a Kvin Latifa, njegova koleginica na tom projektu prokomentarisala je da je veliki problem izbaciti Nota iz serije jer je imao jednu od glavnih uloga, te da je pred producentima i scenaristima težak zadatak, ali da ne žale zbog odluke.

Krisa Nota skandal je koštao uloge u novoj seriji The Equalizer.
pritnscreen/youtube 

Podsetimo, Zverku je tokom prošle godine pet žena optužilo za uznemiravanje i seksualno zlostavljanje. Okidač je bilo njegovo pojavljivanje u "Justa Like That..." nakon čega su rešile da progovore, a Kris Not za sada se izjašnjava kao nevin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!