Kris Not, odnosno čuveni Zverka, od momenta kada su ga brojne žene otpužile za zlostavljanje nije se oglašavao na društvenim mrežama.

Nakon jezivih ispovesti žena sa kojima je varao svoju suprugu, činilo se da glumac ne haje previše za teške optužbe, dok je njegova žena uslikana turobnog lica i uplakana, bez burme.

Sa druge strane, Kris Not ponovo se odao alkoholu, a iako je svaki put nasmejano mahao paparacima, fotke su pokazale da je u sve gorem stanju. Tako je nedavno uslikan nakon kućne zabave, a primetno je bilo, po rečima očevidaca da je glumac bio u vidno alkoholisanom stanju iako je bilo kasno jutro, a svojom pojavom nije odaao utisak velike zvezde.

Kris Not odao se alkoholu nakon optužbi za silovanje.
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sada se Not prvi put oglasio na Instagramu, a za to je imao poseban povod, međutim, pratiocu su mu to žestoko zamerili. Nekada popularni glumac je na meržama podelio fotografiju svog sina dok igra košarku.

"Posebno je zadovoljstvo gledati kako njegova ljubav prema košarci cveta", napisao je.

I iako je bilo onih koji su mu poželeli toplu dobrodošlicu nakon gotovo 2 meseca pauze, sa druge strane glasniji su bili oni koji smatraju da je trebalo da prva objava ipak bude posvećena žrtvama ili pak pokušaj da skine ljagu sa svog imena.

Takođe, bilo je i onih koji su smatrali da će ga se deca stideti jednog dana, te ga savetovali da ne deli njhihove fotografije i "spase ih sramote".

Pratioci Krisa Nota smatraju da će ga se deca stideti jednog dana.
pritnscreen/instagram 

"Mr. Big se vratio. Lepo baš. Nego, da li te je briga za sve one žene ili se praviš da se to nije desilo?", "Uništio si živote žrtvama, nemoj i sinu. Ne deli njegove fotke. Daj mu šansu da raste mimo pčevog skandala", "Bitno da je tvoja porodica srećna i vesela, a to što si unesrećio druge...", samo je delić onoga što se moglo pročitati na Instagramu i Tviteru.

Kris Not podelio je fotografije svojih sinova na Instagramu i to mu je prvo oglašavanje na mrežama od optužbi za silovanje.
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kris je potom podelio i fotografiju na kojoj su senke njega i njegovog mlađeg deteta uz reči:

"Srećan rođendan Kits - doneo si u naše živote svetlost i plavo nebo", a ispod objave pratioci su bili nešto blaži, a mnogi su čak pisali i da mu veruju da nije kriv za optužbe, kao i da ga podržavaju.

Kris Not čestitao je rođendan mlađem sinu.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, pet žena optužile su Nota za s*ksualno zlostavljanje. Poslednja koja je s pričom izašla u javnost je kantautorka Lisa Džentil, koja je rekla da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njenom njujorškom stanu.

Tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca susrela u restoranu Da Marino u centru Menhetna, gde je još jedna žena tvrdila da ju je Not napao. Zbog brojnih optužbi, kreatori nove sezone serije "Seks i grad" odlučili su da izbace Nota iz poslednje epizode.

Kris Not je izbačen iz "And Just Like That..." nakon optužbi za silovanje.
SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!