Zvezda serije "Prijatelji" Metju Peri dugo se nije pojavljivao u javnosti, a svako njegovo novo izdanje nailazi na sve veće iščuđavanje javnosti.

Zabrinutost za njegovo stanje i izgled nije izostala ni kada je pre nekoliko dana snimljen u Los Anđelesu.

Iako je poznato da legendarni Čendler poslednjih godina pažnju privlači pričama o zavisnosti, koje su i posledica njegovog izgleda danas, poslednji zapušteni izgled naišao je na brojne kritike u javnosti.

Metju Peri ima flaster na ruci.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Metju Peri trenutno ima malo dužu prosedu kosu, sedu bradu, višak kilograma, natečeno lice i zabrinut pogled. Pored oronule odeće i izgleda, ono što je posebno izazvalo zabrinutost jeste flaster na njegovoj ruci zbog kog mnogi sumnjaju da je ranije tog dana posetio bolnicu.

Društvo mu je pravila misteriozna brineta, koja se poslednjih meseci ne odvaja od njega, a o njoj javnost još ne zna mnogo, osim što mnogi tvrde da liči na njegovu bivšu verenicu 30-godišnju Moli Hurvic s kojom je raskinuo veridbu u junu prošle godine.

Metju Peri sa misterioznom devojkom.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Poslednji put zajedno su fotografisani pre mesec dana, a primetno da je Metju tada izgledao mnogo pristojnije i uglađenije.

Glumac se inače već godinama bori sa zavisnošću o tabletama, metadonu, amfetaminima i alkoholu, već je dva puta bio na rehabilitaciji, ali sada deluje da je u puno boljoj formi i da je čak uspeo da skine nekoliko kilograma viška.

Prvi put je izazvao veliku zabrinutost prošle godine nakon svog pojavljivanja u specijalnom "Friends: The Reunion" kada je bio naročito primetan njegov nerazgovetan govor, što je kasnije pojašnjeno kao posledica hitnog zahvata na zubu na baš na sam dan snimanja.

Prvi put je izazvao veliku zabrinutost prošle godine nakon svog pojavljivanja u specijalnom "Friends: The Reunion".
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Metju je ranije javno priznao kako se zbog posledica teških zavisnosti uopšte ne seća nekih delova sa seta serije koja mu je donela svetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina. Bio je zavisan o leku Vicodin, a počeo je da ga uzima nakon nesreće koju je doživeo vozeći skuter na vodi. Uspešno mu je smanjivao bolove, ali s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojeg se lečio u nekoliko navrata.

Krajem prošle godine najavio je izlazak svoje biografije, čiji se objavljivanje očekuje tokom ove jeseni, a navodno planira celom svetu da ispriča šta se sve događalo na setu serije "Prijatelji" i kako je došao do stanja u kojem se nalazi.

Više njegovih izdanja koja su izazvala zabrinutost javnosti pogledajte u nastavku:

SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia Slavni glumac nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!