Glumac Metju Peri, koji se slavu stegao kao sarkastični član čuvene šestorke iz ultra popularne serije "Prijatelji" svakim svojim pojavljivanjem sve više zabrinjava obožavatelje.

Čuveni Čendler se u poslednje vreme sve ređe pojavljuje u javnosti,a sada su paparaci uspeli da ga uslikaju ispred jednog restorana u Malibuu, gde je uživao u večeri, a tom prilikom je do izraza došlo njegovo natečeno lice i veoma loš izgled koje nikome nije promaklo.

Nije tajna da se glumac godinama borio sa zavisnošću od alkohola i da još uvek vodi borbu sa viškom kilograma.

metju peri
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Metju nezadovoljan svojim životom i problematičnom prošlošću nakon snimanja nove verzije "Prijatelja" za HBO Max priznao je da je bio jako uplašen jer je bio siguran da je izgubio komičarsku oštrinu.

"Želeo sam svaku put da umrem kad se publika ne nasmeje nakon moje rečenice", rekao je Metju.

Ranije je priznao i kako se zbog posledica teške zavisnosti o narkoticima uopšte ne seća nekih delova sa seta serije koja mu je donela svetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina.

metju peri
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nedavno se prvi put pojavio u javnosti nakon okupljanja ekipe serije "Prijatelji", te ponovno zabrinuo obožavatelje svojom pojavom. Kvartom je prošetao neuredne frizure i u staroj garderobi, a na licu je imao potpuno zabrinuto i snuždeno izraz.

Glumac je u junu ove godine raskinuo veridbu s 22 godine mlađom agentkinjom za talente Moli Hurvic, koja mu je od 2018. godine bila velika podrška u borbi s zavisnošću o tabletama i alkoholu.