"Prijatelji" su bili i ostali jedna od omiljenih serija svih vremena.

Okupljanje čuvene petorke željno je iščekivano mesecima, i tom prilikom otkrivene su i neke tajne sa snimanja (poput toga da su zaista postojale emocije između Dženifer Aniston i Dejvida Švimera, odnosno Ros i Rejčel), međutim, palo je u vodu nakon što su gledaoci imali priliku da vide čuvenog Čendlera.

Svojim tužnim izdanjem zabrinuo je mnoge, a na samom okupljanju retko se smejao i jedva da je progovorio nekoliko rečenica. Ipak, njegovi menadžeri opravdali su to nedavnom stomatološkom intervencijom i priznanjem glumca da mu je bilo teško da se skoncentriše zbog bolova i lekova koje je uzimao.

metju peri na okupljanju prijatelja
printscreen/youtube 

Metjua od tada nije bilo moguće videti u javnosti, sve do sada kada su ga nedaleko od njegovog doma u Los Anđelesu uslikali paparaci.

Međutim, ako ste mislili da je Peri na okupljanju izgledao loše, ove nove fotke dodatno su zabrinule fanove.

Na fotografijama koje je objavio Daily Mail, zvezda "Prijatelja" deluje zabrinuto i snuždeno, a zbog njegovog čupavog i zapuštenog izdanja obožavatelji su uvereni da se glumac vratio starim navikama, odnosno porocima.

Podsetimo, Metju je u junu ove godine raskinuo veridbu sa 22 godine mlađom agentkinjom za talente Moli Harvic, koja mu je bila velika potpora uborbi protiv bolesti zavisnosti.

Glumac je nekada bio zavistan i od leka Vikodin, koji je počeo da uzima nakon nesreće na skuteru za vodu. Uspešno mu je smanjivao bolove, ali na kraju nije mogao da izgura dan bez tableta.

Takođe, imao je i probleme sa alkoholom zbog kojih se, kako je i sam priznao, ne seća nekih delova snimanja i zbog čega je završio na rehabilitaciji nekoliko puta.

metju peri zavistan je bio od tableta i alkohola
Wagner AZ / ANDR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jedino ostaje da se nadamo da čuveni ČEndler nije ponovo krenuo stranputicom, te da ćemo ga ponovo gledati ispred kamera onakvog kakav je bio nekad.