Američki glumac i zvezda "Prijatelja" Metju Peri dugo se nije nigde pojaljivao, međutim ovih je dana snimljen u Pacifik Palisadu s misterioznom brinetom, a sudeći prema paparaco fotografijama glumac je bio dobro raspoložen.

52-godišnji Metju, poznat i kao mnogima omiljeni Čendler Bing, trenutno ima malo dužu prosedu kosu, ali čini nam se da puno bolje izgleda nego na fotografijama koje su nastale krajem prošle godina kada je poslednji put viđen. Glumac se inače već godinama bori sa zavisnošću o tabletama, metadonu, amfetaminima i alkoholu, već je dva puta bio na rehabilitaciji, ali sada deluje da je u puno boljoj formi i da je čak uspeo da skine nekoliko kilograma viška.

Osim toga, obožavatelji su primetili i da njegova prijateljica liči na njegovu bivšu verenicu 30-godišnju Moli Hurvic s kojom je raskinuo veridbu u junu prošle godine.

Metju Peri snimljen sa misterioznom crnkom
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ponekad stvari jednostavno ne idu i ovo je jedna od njih. Želim Moli sve najbolje", izjavio je tada za magazin People. Bivši par počeo je  da se zabavlja 2018. godine, a verili su se u novembru 2020. godine.

Metju je prošle godine izazvao i zabrinutost nakon svog pojavljivanja u specijalnom "Friends: The Reunion" izdanju o poznatoj seriji koja se emitovala u 10 sezona od 1994. do 2004. godine. Obožavatelji su tada primetili njegov nerazgovetan govor, što je kasnije pojašnjeno kao posledica hitnog zahvata na zubu na baš na sam dan snimanja.

Metju se godinama bori sa zavisnošću o alkoholu i tabelatama
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Metju je ranije javno priznao kako se zbog posledica teških zavisnosti uopšte ne seća nekih delova sa seta serije koja mu je donela svetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina. Bio je zavisan o leku Vicodin, a počeo je da ga uzima nakon nesreće koju je doživeo vozeći skuter na vodi. Uspešno mu je smanjivao bolove, ali s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojeg se lečio u nekoliko navrata.

Metju Peri na početku karijere
Youtube 

Krajem prošle godine najavio je izlazak svoje biografije, čiji se objavljivanje očekuje tokom ove jeseni, a navodno planira celom svetu ispričati šta se sve događalo na setu serije i kako je došao do stanja u kojem se nalazi.

Metju se poslednji put u javnosti pojavio ispred jednog restorana u Malibuu, gde je uživao u večeri, a pritom su do izražaja došli njegovo opečeno i natečeno lice zabrinutog pogleda i oronula odeća. Koliko se Metju promenio tokom svih ovih godina pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia Slavni glumac nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!