Zanosna Brazilka Izabel Gular (37), bivši anđeo brenda Victoria "Secret" i dalje je jedan od najtraženijih supremodela

Izabela u 4. deceniji izgleda zanosno i trudi da održi svoju manekensku liniju što duže. Tajna njenog izgleda je naporna vežba i kontrolisana ishrana.

Kao i svaki model, Izabela je upoznata sa svim pravilima zdrave ishrane. Lepa manekenka i dalje radi punom parom, i vojnički trenira zbog čega nema bez razloga titulu "najzgodnije žene na planeti".

manekenka u 4. deceniji izgleda sjajno
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako vežba?

Isabela trenira naporno i trenira skoro svaki dan, a od sportova bira: pilates, trčanje, kik boks i treninge sa tegovima.

"Ja treniram kao da sam profesionalac u tom sportu. Ako imate fokus, motivaciju i posvećenost, možete postići svoje ciljeve," kaže Izabela.

izabela trenira redovno
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako izgleda jelovnik Izabel Gular?

Izabela tvrdi da se trudi da kuva svaki dan. Kuvanu i zdravu hranu praktikuje svaki put kada je kod kuće.

"Jutro počinjem sa sokovima od voća, povrća i proteina", kaže ova manekenka i dodaje da ne jede hleb i brašno, a njen pristup ishrani je jednostavan.

izabela nikada ne jede hleb
Instagram 

"Trudim se da namirnice koje unosim u svoje telo budu: proteini, ugljeni hidrati i povrće. Kada jedem u restoranu, trudim se da to bude što zdravija ishrana", ističe lepa manekena i dodaje:

"Ne budim se s mišlju da moram da izgledam dobro, ali se budim sa idejom da želim da se osećam srećno. Želim da uđem u sobu i zasmejem sve prisutne. Sve je u samopouzdanju," tvrdi ona.

Ovih dana Izabela snima reklamu na obalama Majamija, njeno telo izaziva zavist kod mnogih žena, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Atraktivna menekenka napunila je 38 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

izvor: stil