Ako ste se ikada zapitali kako je moguće ostati sit do ručka, niste usamljeni. Ključno je doručkovati puno proteina, koji će pomoći da ne žudite za hranom do idućeg većeg obroka u danu.

Slavna glumica Dženifer Aniston podelila je za Elle koji mudar trik sledi da suzbije apetit do ručka.

"Čim ustanem, popijem toplu vodu s limunom, a onda šejk ili avokado s jajima. To mi je omiljeno jelo. Dodajem mu malo kokosovog ulja. Ponekad pojedem žitarice s bananom ili zobenu kašu s belancetom", rekla je zvezda "Prijatelja".

A triku koji sledi podučio ju je bivši suprug Džastin Teru.

Dženifer Aniton godinama jede isti doručak po savetu bivšeg supruga Džastina Terua
ROSS / Backgrid UK / Profimedia 

"On me naučio kako dodati malo više proteina. Tik pre nego što je zobena kaša gotova, umutite belance koje će joj dati odličnu teksturu", dodala je.

Inače, nedavno je otkriveno i da ovu salatu slavna glumica jede svaki dan već 10 godina. Dženifer je 11. februara napunila 53 godine, a ikao gazi šestu deceniju izgleda fantastično.

Glumica vežba 5 puta nedeljno a pazi i na ishranu
Shutterstock 

Poznato je da ovakvu figuru Anistonova nije dobila tek tako, jer već godinama je posvećena zdravoj ishrani i treningu.

Dženifer Aniston svojevremeno je priznala da vežba pet puta nedeljno, a da najčešće praktikuje striktni plan vežbanja "15-15-15", što podrazumeva po 15 minuta na biciklu, eliptičnom trenažeru i traci za trčanje. Pored toga, ide na boks i praktikuuje jogu.

Ona je takođe veoma rigorozna kada je reč o njenoj ishrani - uglavnom konzumira organsko voće i povrće i namirnice sa niskim udelom šećera, a oslanja se i na svoju samokontrolu: dovoljno joj je da pojede jedan komad čipsa ili jednu kocku čokolade i da se oseća zadovoljno.

Dženifer je nedavno napunila 53 godine, a zahvaljujući nezi i posebnom režimu ishrane i većbanja izgleda znanto mlađe
Vital Proteins/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ono što unosimo u telo može imati veliki učinak na naše raspoloženje, ne radi se samo u nutritivnoj veći o mentalnoj brizi. Uvek sam bila svesna onoga što stavljam u svoje telo i kako se brinem o sebi - ne samo da mogu izgledati sjajno u farmericama, već i zbog dugovečnosti, zdravlja kostiju, mišića, mozga…", rekla je glumica

Dženifer praktikuje i metodu povremenog posta, odnosno period gladovanja tokom dana od najmanje 16 sati u kom ne unosi ništa osim vode.

Instagram, BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia Kako glumica održava figuru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!