Glumac Metju Peri, koji je slavu stekao kao sarkastični član čuvene šestorke iz ultra popularne serije "Prijatelji" objavio je naslovnicu svoje knjige.

Najpoželjniji neženja 90-ih godina, sve ređim pojavljivanjima u javnosti, zbog svog trenutnog izgleda izaziva žaljenje fanova. Na njegov izgled je uticao turbuletan način života, zbog čega je upao i u depresiju.

Nagađa se da će u svojoj knjizi, koja bi trebalo da se nađe u prodaji na jesen ove godine, konačno detaljnije progovoriti o svom životu poslednjih godina.

Knjiga nosi naziv "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", zbog čega strani mediji nagađaju da bi "velika strašna stvar" u naslovu mogla da se odnosi na glumčevu borbu sa zavisnošću.

- Toliko je toga napisano o mojoj prošlosti. Mislio sam da je vreme da ljudi čuju moju stranu priče. Preživeo sam da ispričam priču, iako se ponekad činilo da to tako neće biti. I sve je ovde- napisao je Peri uz fotografiju knjige.

Na prošlogodišnjem okupljanju s kolegama iz serije zabrinuo je obožavaoce svojim čudnim ponašanjem. Izgledao je tužno, a na iznenađenje mnogih retko se smejao i jedva da je progovorio nekoliko rečenica. Kasnije je otkriveno da je taj dan imao hitni intervenciju zuba.

Na okupljanju s kolegama iz serije Prijatelji, Metju Peri je zabrinuo obožavaoce svojim čudnim ponašanje.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Demantovao je glasine koje su počele da kruže nakon što su glumčevi obožavaoci pogledali snimak i njegovo stanje odmah počeli da povezuju s nekadašnjom borbom s alkoholizmom. Uprkos tome što ga mnogi obožavaju zbog simpatičnosti i vrhunskog humora, ni to ga nije spasilo kako bi smanjio negativne komentare na račun svog izgleda.

Metju Peri objavljuje knjigu o svojoj borbi sa problemom zavisnosti.
SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Perijeva zavisnost započela je s Vikodinom, lekom koji je dobio nakon što je doživeo nesreću na skuteru na vodi. Lekar mu je prepisao lek kako bi mu smanjio bolove, ali je prouzrokovao glumčevu zavisnost jer bez njega više nije mogao da funkcioniše. Nakon što se proslavio s "Prijateljima", počela je i njegova borba s alkoholizmom.

- Snimao sam seriju od 24. do 34. godine života. Bio sam u vrelom plamenu slave. Nas šest smo tada bili svuda zajedno. Iz perspektive nekog posmatrača, izgledalo je kao da imam sve. Zapravo, bio sam jako usamljen jer sam se borio s alkoholizmom. To se događalo i pre "Prijatelja", iako nikada nisam bio neki partijaner- rekao je svojevremeno glumac.

Metju Peri se zbog problema sa zavisnošću ne seća nekih delova snimanja popularna serije Prijatelji.
Youtube 

Kako je i sam priznao jednom prilikom, ne seća nekih delova snimanja popularna serije i zbog čega je završio na rehabilitaciji nekoliko puta.

Ubrzo se prijavio u centar za rehabilitaciju. Ali tu nije bio kraj pa se i 2011. prijavio u ustanovu. Nakon toga, glumac je postao glasni zagovornik onih koji se bore sa zavisnostima.

"To je najstrašnija stvar koja mi se dogodila. Razvio sam potpuno drugačije poštovanje prema samom sebi i prema životu kada sam prošao kroz tako teško iskustvo", rekao je Peri.

Metju Peri je raskinuo veridbu sa 22 godine mlađom Moli Harvic, koja mu je bila velika podrška u borbi protiv bolesti zavisnosti.
Wagner AZ / ANDR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Metju je u junu prošle godine raskinuo veridbu sa 22 godine mlađom agentkinjom za talente Moli Harvic, koja mu je bila velika potpora uborbi protiv bolesti zavisnosti.

Jedino ostaje da se nadamo da čuveni Čendler ovom knjigom želi da stavi tačku na probleme sa zavisnošću i konačno počne da živi zdrav i normalan život.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!