OMILJENI DEKICA HOLIVUDA ŠETAO JE SAMO 20 GODINA MLAĐE Smatrali su ga dobricom sve dok ga nisu optužile za ZLOSTAVLJANJE

Legendarni glumac Bil Mari optužen je za zlostavljanje od strane nekolicine žena, a da njihove priče nisu neistinite potvrdio je i režiser filma sa kojim se posvađao

Legendarni glumac Bil Mari optužen je za zlostavljanje od strane nekolicine žena, a da njihove priče nisu neistinite potvrdio je i režiser filma sa kojim je ušao u svađu.
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Teško je zamisliti da se uz ime čuvenog holivudskog glumca Bila Marija može dopisati reč zlostavljanje, međutim, kako stvari stoje, glumačka legenda je još jedan u nizu koji su očigledno bili uvereni da mogu da rade šta hoće, bez posledica.

Naime, Mari je nejavno prijavljen zbog neprimerenog ponašanja na setu filma "Being Mortal", a sada su končano procurili detalji onoga što se dogodilo.

Glumac je optužen da je "pipkao", odnosno dodirivao žene na setu na način koji njima nije prijao.

- Dodirivao ih je, ali ne po intimnim mestima, već ih je grlio, dodirivao im kosu, povukao rep, ali uvek na šaljiv način. Granica je tanka i svi vole Bila, no iako njegovo ponašanje nije protivzakonito, neke su se žene osećale neprijatno - otkrio je izvor za Page Six.

Bil Mari otpužen je za zlostavljanje.
Shutterstock 

Žene sa seta prvo su se požalile reditelju Azizu Ansariju, međutim kada je pokušao da skrene pažnju vremešnom Mariju, došlo je do svađe.

- Nekoliko žena se požalilo, a onda su se Aziz i Bil posvađali - dodao je izvor.

Ipak, da nije sve tako "bezazleno", potvrdilo se kasnije, jer je drugi izvor rekao da Bil voli da flertuje i "pipka" žene, a kada vidi da je njegovo ponašanje dovodi do reakcije kakvu ne želi, on sve to predstavlja kao šalu.

Bil Mari navodno je neprimereno dodirivao devojke na setovima.
Imaginechina / ddp USA / Profimedia 

- Još uvek nije jasno je li prešao granicu - izjavio je drugi izvor za isti medij. Zbog celokupne situacije, snimanje filma odloženo je do daljnjeg, međutim, ove ove optužbe samo su pokrenule lavinu komentara nekadašnjih Marijevih saradnika.

Veliki broj glumica potvrdio je da je Bil zapravo "tempirana bomba", te da su neki potezi na setovima sve samo ne gluma. Znao je i da preti ženama, pa čak i da lomi njihove stvari. Tako je Lauri Ziskin slomio naočari tako što joj ih je skinuo sa lica i pretio joj da će je pregaziti na parkingu, te ju je čak i veoma grubo gurnuo u vodu. Zbog svega je angažovala telohranitelje koji su je čuvali između setova.

Bil Mari poznat je kao neko sa lošom naravi.
Shutterstock 

Čak je i čuvena holivudska lepotica Lusi Lu sa kojom je sarađivao 2000. u filmu "Čarlijevi anđeli" rekla da ju je Mari često vređao i izgovarao joj takve psovke kakve niko nikad nije zaslužio, ali da mu nije ćutala, te da se ne kaje što mu se suprotstavila.

Međutim, Mari je kasnije izvrnuo situaciju i nju okrivio kao "tešku za rad". I Dru Barimor je potvrdila da je Bil znao da bude "izuzetno mračan" i loše volje, te da je daleko od dobrice za kakvog ga smatraju.

Dru Barimor potvrdila je da je Bil Mari težak za rad.
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zapravo, da je Marej sve samo ne "dobar dekica Holivuda" potvrđuje i to što je šetao samo veoma mlade devojke i predstavljao ih "specijalnim prijateljicama" kao što je bio slučaj sa pevačicom Dženi Luis. Ipak, njegove veze nisu potrajale, a glumac je već neko vreme sam.

Nakon skandala se nije oglašavao, te ostaje da vidimo da li će se otpužbe žena dokazati kao istinite i kakve će sankcije istrpeti glumac nakon cele priče.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši