Retki su oni koji su sa ovih prostora, a da su izgradili karijeru u Holivudu.

Jedna od onih za koje se ispostavilo da je Amerika zaista "obećana zemlja" bila je i Ivana Božilović, koju smo gledali u brojnim filmskim hitovima, a da nismo ni znali da je plavokosa lepotica upravo sa naših prostora.

Zanosna Ivana krasila je naslovnice i Plejboja i Maksima, a danas je udata za jednog od najbogatijih ljudi na svetu, milijardera Endrua Fajrstouna, inače vlasnika kompanije za proizvodnju guma "Firestone".

Nedavno se vratila pred objektive fotoaparata nakon godina porodičnog života, a zanimljivo je da ova lepa Srpkinja imala vepoma zanimljiv životni put. Rođena je 1977. godine u Beogradu, ali se nedugo potom sa roditeljima preselila u Čikago.

Ivana Božilović odrasla je u Americi iako je rođena u Beogradu.
Michael Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tamo je vremenom počela da gradi uspešnu karijeru, pa je iskoristila svoje talente i lepotu i bila jedno od viđenijih lica američke javne scene. Ivana je veoma brzo privukla pažnju tamnošnjim producenata zahvaljujući kristalno plavim očima, savršenom telu i lepom licu, te smo je mogli gledati u filmovima "Wedding Crashers", "100 Girls", "National Lampoon's Van Wilder", "Jack&Jill"... ali i u čuvenom ostvarenju "Charlie's angels", gde je bila rame uz rame sa Lusi Lu, Dru Barimor i Kameron Dijaz.

Ivana Božilović od ranih dana privlačila je pažnju amerilke javnosti zbog lepote i specifičnog lika.
Anthony G. Moore / Wenn / Profimedia 

Međutim, u trenutku kada je njena karijera zaista krenula uzlaznom putanjom, život je pripremio za nju drugačije iznenađenje. Upoznala je Endrua Fajrstouna i potpuno promenila svoj život.

On je inače poznat i po tome što je učestvovao u jednom rijalitiju u kojem je zaprosio Dženifer Šefit, sa kojom je posle nekoliko meseci prekinuo vezu pre stupanja u brak.

Ivana Božilović igrala je u brojnim holivudskim fimovima pre nego što je upoznala budućeg supruga Endrua Fajrstouna.
Shutterstock 

Na ludi kamen je, ipak, stao 2008. godine sa lepoticom za koju sa ponosom možemo da kažemo da je "naše gore list", a u međuvremenu su dobili troje dece - sinove Adama Bruksa i Šejna, kao i ćerku Anju Jasminu.

Sudeći po fotografijama koje često objavljuju na društvenim mrežama možemo da zaključimo da par živi svoju bajku na javi, da veoma vole putovanja, ali i da se ne libe da jedan drugome javno izjave ljubav.

Endru je tako jednom prilikom pre dve godine izjavio da je neizmerno srećan i zahvalan sudbini što ih je spojila, kao i da su se njihova srca jednostavno pronašla.

"Danas je 12 godina od kako sam upoznao Ivanu. Kakve su šanse da dečko iz Los Olivosa upozna devojku iz Beograda, iz Srbije i da završe zajedno i ostatak života provedu zajedno?! Nisam siguran da li je to bila sreća ili nešto drugo, ali sam siguran da me je srce dovelo do tebe", napisao je čuveni milijarder.

On je nedavno jednom emotivnom objavom obavestio sve pratioce da se Ivana konačno vraća pred kamere i to kao zaštitno lice mnogih poznatih modnih brednova kao što su "Bloomingdale's", "Lorde and Belle" i mnogi drugi.

Ivani Fajstroun nedavno se suprug obratio javno divnim rečima.
pritnscreen/instagram 

"Kada smo Ivana i ja počeli da izlazimo pre 15 godina, imao sam običaj da strpljivo sedim na produkcijskim setovima jer je ona stalno radila reklamne kapmanje i štampane oglase. U stvari, na našem prvom zajedničkom putovanju, ja sam bio njen "+1" tokom pojavljivanja na crvenom tepihu za filmsku premijeru na Menhetnu! Dve godine kasnije, Ivana je podnela neverovatnu žrtvu zbog mene i naše porodice stavljajući svoju karijeru na pauzu kada smo se preselili iz LA-a kako bi mogla da odgaja naše troje dece. Ne prođe dan da se ne setim koliko sam srećan. Ali danas... Ivana se vratila da radi ispred kamere za @itmodelmanagement @lordeandbelle @bloomingdales @neimanmarcus i ne mogu biti ponosnija na nju! Mislim da njen agent nikada nije pomislio da je preseljenje na selo i podizanje porodice mudra odluka u karijeri, ali ja jesam!!! (Dušo, ne brini... deca su stigla do škole, a ja sam im čak spakovao ručak...)", napisao je ponosni Endru, a mi možemo samo da se složimo sa njegovim rečima i potvrdimo da lepa Ivana zaista blista, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda Ivana Božilović

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!