Kako stvari stoje, život Dru Barimor i njene porodice jednako su luckasti kao i životi likova koje je tumačila u filmovima.

Glumica problematične prošlosti koju publika najviše pamti po ulogama u komedijama "50 first dates", "Never been kissed", "Music and lyrics", "The Wedding singer" , kao i u brojnim drugim ostvarenjima, nedavno je gostovala u emisiji "Hot Ones" i ispričala zaista urnebesnu porodičnu anegdotu.

dru je u emisiji hot ones otkrila da su joj dedu ukrali iz mrtvacnice
printscreen/youtube 

Zapravo su glasine o tom događaju kružile Holivudom skoro 80 godina, a sada su se pokazale istinitim, a Dru je šokirala fanove svojom pričom.

Naime, nakon što je njen deda Džon preminuo 1942. prijatelji su ga ukrali iz mrtvačnice i odveli ga na žurku, gde su ga stavili za sto za poker kako bi odigrali poslednju partiju.

- Nadam se da će moji prijatelji učiniti istu stvar za mene. Mislim da smrt dolazi s previše tuge i razumem to, ali moja želja bi bila, ako je to u redu, da budu veseli i slavljenički raspoloženi i da i meni organiziraju žurku - istakla je glumica i rekla da je taj događaj poslužio kao inspiracija za scenu u filmu "Pasji sinovi" (S.O.B.) iz 1981. godine.

Džon je bio pozorišni glumac u to vreme, a voditelj emisije Šon Evans otkrio je da su za ovu krađu bili odgovorni holivudski glumac Erol Flin, komičar V.C. Filds i pesnik Sadakiči Hartman.