Da je Hju Hefner bio sve samo ne nevinašce, jasno je i pticama na grani, ali iako se do sad činilo da se saznalo gotovo sve o zverstvima nekadašnjeg vlasnika Plejboj vile, čini se da je ipak samo "zagrebana površina".

Zapravo, prva koja je još 2011. godine progovorila o Hefneru bila je bivša zečica Izabela Sent Džejms. Ona je u svojoj biografiji "Bunny Tales: Behind Closed Doors at the Playboy Mansion", otkrila nepoznate detalje života "idola svih muškaraca".

Izabela je otkrila da su uslovi života bili nesnosni, te da su stvari bile stare i prljave, pogotovo u Hefovoj sobi od kako se uselila Holi. Njeni psi nisu bili disciplinovani i vršili su nuždu svugde, a prvo što bi zečice morale da urade kada bi došle kod Hjua je da počiste pseći izmet, jer kako kaže, nije bila retkost da tokom odnosa njihove noge završe u tome, a Hefner je, kako je Izabela opisala bio fetišista po pitanju toga.

Hju Hefner je zečice primoravao na strahote, iako su u javnosti delovale nasmejano.
PASCAL GUYOT / AFP / Profimedia 

Naime, već se pronela priča da je vlasnik Plejboja bio i zoofil, te da ga je lično Holi uhvatila dok opšti sa psima. Međutim, Hefner nije imao ništa protiv ukoliko pseći izmet bude na određenim delovima tela. Kako je Izabela kasnije potvrdila i u intervjima, sve što se dešavalo bilo je "gadno i ponižavajuće".

Hju Hefner je po rečima zečica bio i zoofil.
Shutterstock 

Izabela se osvrnula i na svoje početke sa Hefnerom. Ona je istakla da mu je zapala za oko u ranim dvadesetim i da joj se najpre udvarao onako kako bi svaki muškarac trebalo da se udvara jednoj ženi.

"Sviđao mi se, bila sam fascinirana, želela sam odmor od studiranja i disciplinovanog života, a život u Plejboj vili se činio kao uzbudljiva prilika u životu", otkrila je Izabela. Međutim, nije trebalo mnogo vremena da zečica shvati pravo stanje stvari.

Izabela Sent Džejms u svojoj knjizi otkrila je brojne pikanterije o Hefneru.
HECTOR MATA / AFP / Profimedia 

Devojke su zapravo bile držane u zatočeništvu, primoravane na različite bizarne stvari, a on je voleo i da ih ponižava.

"Svaki petak ujutro morale smo doći u Hefovu sobu, onda bi nas naterao da kupimo izmet pasa koji je bio po tepisima i onda od njega da tražimo džeparac. Dobile bismo hiljadu dolara u novčanicama od sto dolara koje bi izvadio iz sefa. Sve smo mrzele ovu praksu. Hef bi uvek iskoristio priliku i rekao nam s čime nije zadovoljan. Većina prigovora odnosila se na odnose među devojkama ili na neučestvovanje u seksualnim žurkama u njegovoj sobi. Ako iz nekog razloga nismo bile u gradu ili smo zbog bilo čega propustile izlazak s njim (Hef je voleo da ide po klubovima i pokazuje svoje devojke), onda ne bismo dobile džeparac", navela je Izabela Sent Džejms u knjizi.

"Premda smo se sve trudile da opremimo naše sobe kako smo htele, da se osećamo toplo, dušeci i kreveti su bili odvratni - stari, istrošeni i zaprljani. I čaršafi su već bili veoma stari", otkrila je Izabela Sent Džejms, a potom se osvrnula i na Hefovu zavisnost od tableta.

Naime, Hefner je obavezno u izlascima uzimao vijagru, a devojke su s njim imale odnose dva puta nedeljno - upravo nakon klubova. Nakon što bi uzeo tabletu, devojke su imale tačno pola sata da krenu kući.

"A ako bismo htele da ostanemo u klubu, on bi znao ljutito da nas potera kući", rekla je Izabela. "Nismo smele da flertujemo, čak i ako slavne osobe dođu i kažu zdravo Hefu i zastanu na trenutak da razgovaraju s bilo kojom od devojaka, on bi se jako uznemirio i pogledao bi osiguranje da ih isprati. Bio je jako ljubomoran", dodala je nekadašnja zečica.

Kada bi se vratile u vilu, usledili bi lekovi i za zečice.

"Hef mi je jednom za metakvalon (snažan sedativ i hipnotik) rekao da ta tableta postoji kako bi se devojke lakše opustile u seksu", završila je Izabela Sent Džejms, a kako stvari stoje, tek možemo da očekujemo ispovesti drugih devojke koje su do sada ćutale o Hefnerovima zverstvima, a još fotografija zečice koja je prva otkrila jezive detalje pogledajte u galeriji ispod:

Facebook Izabela Sent Džejms prva je otkrila zverstva Hju Hefnera u svojoj knjizi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!