Severina Vučković je pre nekoliko dana proslavila 50. rođendan, ali čestitke od najbližih članova porodice nije dobila.

Kako piše 24sata.hr, Severina nije u dobrim odnosima ni sa jednom sestrom.

Pevačicina sestra Zdenka živi u Zadru sa suprugom Zdravkom Žunićem, a sa Severinom ne želi da ima nikakve veze. Njih dve se neko vreme ne slažu, a Zdenka nije odobravala ni Severinin brak s Kojićem. Zamerila je mlađoj sestri što je, prema Zdenkinim rečima, dopustila da joj životom upravlja menadžerska mašinerija. Međutim, nije tu pošlo po zlu. Sestre su se posvađale mnogo ranije.

"Ona ima planetarnu slavu, ali tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću", rekla je Zdenka novinarima pre sedam godina kad je ljutito objašnjavala da ni za šta na svetu ne bi Severini došla na svadbu s Igorom.

severina je nedavno proslavila 50 rođendan
Filip Hofer 

Podršku druge starije sestre Marijane izgubila je nedavno. Pred ovaj, 50. rođendan, iznenada se posvađala i sa njom. Naime, otkako majka Ana sve češće provodi vreme u Severininom stanu na zagrebačkom Kozjaku, Marijana navodno sve ređe uspeva da stupi u kontakt s majkom. Posete u Severininom stanu Marijani su, po novom, strogo zabranjeni pa je, kako prenosi 24sata.hr, svađa sestara kulminirala navodnom prijavom Centru za socijalni rad zbog čega je Severina potpuno izgubila nerve.

Starija sestra optužila ju je da krije majčino zdravstveno stanje od porodice, da nikome nije htela da kaže kad je mama Ana završila na operaciji. Seve je sestru stavila na crnu listu, ali to je nije poštedelo ispitivanja službenika o nimalo idiličnim porodičnim odnosima, svađama i teškim rečima.

Severina je za Marijanu manipulator poremećenih životnih vrednosti, prijateljima se žalila kako joj pevačica sasipa uvrede u SMS.

severina već neko vreme ne priča sa rođenim sestrama
Instagram 

"Svojim je ponašanjem podelila je porodicu, neki žele da joj pomognu, a drugi joj podilaze i poslušno se pokoravaju svakom njenom zahtevu", žali se Marijana. Smatra kako je Severini potrebna stručna pomoć jer se svojim ponašanjem "potpuno otela kontroli".

Severina je jednom prilikom govorila o porodici i otkrila teške detalje. Naime, njena majka je jedva preživela porođaj.

"Rodila me je carskim rezom i nije me uzela u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila pet meseci. Rodila me je u osmome mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vreme, nije dao da me odvedu od nje, rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me je babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala", ispričala je pre nekoliko godina za Gloriju.

severina sa majkom
Instagram 

Majka je kasnije bila dobro, podizala je ćerke sa suprugom u skromnom domu, sve dok nije usledio novi šok za Vučkoviće. Otac je preminuo dok su sestre bile deca. Tragedija je dodatno je zbližila sestre, iako je majka Ana najmlađu mezimicu posebno tetošila. Zdenka i Marijana hrabrile su Severinu od malih nogu da ostvari svoje snove. A tamnokoso devojče sanjarilo je o svetlima pozornica, notama, pevanju, slavi, a želja joj se ostvarila te je postala regionalna zveda.

Instagram Severina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!