Pevačica Severina nakon što se i službeno razvela od Igora Kojića ponovo je vratila svoje devojačko prezime Vučković, a zanimljiva je priča kako je dobila svoje ime.

Naime, njeno ime Severina, produkt je ljubavi njene majke prema njenom ocu Severu, iako je hteo da se pevačica zove Nataša, što je Seve otkrila gostujući u jednoj emisiji.

Severina je na svom Instagram profilu objavila fotografiju pokojnog oca i time dirnula svoje pratioce. Mnogi su se složili da Vučkovićeva neodoljivo liči na svog tatu.

- Moje ime negde znači strogoću i pravdu, a takva sam i ja. Mama je obožavala mog oca koji se zvao Sever. Deda je davao imena deci po stranama sveta, a imao je četiri sina - Sever, Jug, Istok, Zapad, a ćerka je bila Danica, otkrila je pevačica.

severina podelila sliku svog oca za kog je bila veoma vezana
Instagram 

- Iako moja baka nije htela da joj se sin zove Sever, ipak se to ime nekako ustalilo, i ja sam po ocu dobila ime Severina. I sused preko puta kuće se zvao Severin... tako da... Ali ipak mislim da je zbog oca, dodala je Seve.

Slavna pevačica je jako rano ostala bez tate i zato je vrlo emotivna na njegov spomen.

Instagram Severina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!