Jelena Rozga trenutno promoviše svoju novu pesmu, a tim povodom odgovarala je na pitanja novinara. Iako mediji već godinama pišu o njenoj netrpeljivosti sa Severinom, njih dve nikada nisu komentarisale sukob.

Koji je pravi razlog što se Severina i Jelena Rozga "ne mirišu", možda nikad nećemo saznati, ali činjenica je da je taj "hladni rat" uvek interesantna tema njihovoj publici. Posebno ako uzmemo u obzir da se one svojski "trude" da sve vreme bude aktuelno pitanje: Ko tu koga kopira?

Jelena Rozga prvi put o sukobu sa Severinom.
Instagram 

Obe su popularne hrvatske pevačice iz Splita, dugo su na sceni i na prvi pogled totalno su različite. Kada je Rozga pre nekoliko godina na nastupu otpevala Severinin hit "Prijateljice", mnogi su taj potez protumačili kao poziv na pomirenje.

Ovoga puta, osim o prijateljstvu sa Sašom Matićem, Rozga je otkrila u kakvim je odnosima sa Severinom, kao i kako će provesti Novu godinu.

Jelena ne skriva da je presrećna zbog dueta sa Matićem s kojim je inače dobra prijateljica, a naglasila je i da ju je ova emotivna pesma rasplakala.

Jelena Rozga otkrila da je u dobrom odnosu sa Severinom
Instagram 

- Presrećna sam što sam u Beogradu i što sam snimila pesmu sa Sašom Matićem. U junu mi je Saša poslao pesmu, a kad sam je preslušala, dušu sam ispustila od suza. Morala sam ponovo da se šminkam jer sam se spremala za nastup - rekla je.

- Kad god je Saša u Splitu vidimo se, isto kao i ja kada sam u Beogradu. Nakon toliko godina dogovora, dogodila se pesma. Ja sam dobra sa svim kolegama sa estrade. Ako se dogodi dobra pesma, zašto da ne - kaže Rozga.

Prisetili su se i pesme "More tuge", dueta koji je Saša Matić snimio sa Severinom, a na pitanje koja joj je pesma bolja, Jelena je odgovorila da su "obe pesme divne".

Severina nikada nije komentarisala sukob koji ima sa Jelenom Rozgom.
Instagram 

Usledilo je pitanje u kakvom je odnosu sa Severinom, na šta je ona kratko rekla: "U dobrom". Zatim je dodala:

- Sa svim svojim kolegama sam u dobrim odnosima.

Otkrila je i kako je je njen novogodišnji nastup uveliko rasprodan, te da je navikla da nastupa u najluđoj noći.

- Ja sam navikla da radim za Novu godinu. Meni je čudno kad ne nastupam, bilo mi je dosadno prošle godine. Ove godine sam u Novom Sadu, rasprodali smo pre otprilike jedno mesec ipo dana - rekla je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!