Četiri godine nakon što je prekinula saradnju sa Zrinkom Tutićem, Severina je odlučila da se osveti i to pred milionskim auditorijem Porina 2002. godine na dodeli nagrada.

Te godine Porin se održavao u Dubrovniku, a nakon što je dobila nagradu za album Virujen u te, Severina je trebalo da nastupi s pesmama "Virujen u te" i "Mala je dala", kojom je trebalo da zatvoriti dodelu diskografskih nagrada.

Zrinko Tutić je hteo da pevačica zameni pesmu "Mala je dala" jer ju je smatrao neprikladnom za zatvaranje. Severina je njegov zahtev odbila pa je stoga prebačena u sredinu programa, nakon čega je ona u direktnom prenosu na HRT-u promenila tekst pesme i ovako otpevala:

najveći skandal severine vučković desio se pre 20 godina
Instagram 

"Vitar puše, ja guštiram kapućino u jednom dubrovačkom kafiću i fiksiram plavu kosu na poznatom muškom biću. Svi ga znate, glavni je na Porinovu spisku, teški foler, ušminkani rokenroler. Joj, ispast će sad da je gad, ustvari i je, ali dobro sad", pevala je Severina skamenjenom Tutiću u prvom redu.

"Dragi moji, mislite li da će mu se dopasti ovaj tekst?"

"Smeđa sam mu, veli bolja, Nego s kosom plavom Nisu mu moje pjesme nešto Pa nisi ni ti, odbrusim vješto Na moje riječi počne se topit ko punjeni keksi Moj glas mu je, priznaje, ipak tako seksi!?... Tila sam ga polit kavom, al' sam mu dala još jednu šansu...

A on nastavi Moraš promijenit tekst od Mala je dala Ja kažem: Nema problema Dragi moji, mislite li da će mu se dopasti ovaj tekst? Ajme, nakon treće tekile, počeo je pjevušit narodnjake Iz svog rodnog kraja Zagrlio me ko jarana i reka: Ma ti si prava raja Ne znam kako vama, al meni ga je bilo žao... Ista pisma samo druge riči Jedan tukac drugom tukcu sliči S takvima je mala oduvijek znala To je bar šala, obična šala... Takvi mene uopće ne nerviraju, shvatila sam da ja nerviram njih…", glasio je puni tekst koji je Severina otpevala na Tutićevo zaprepaštenje.

na scenu je izašla i otpevala pesmu koju nije trebalo
ATA Images/Antonio Ahel 

Prema pisanjima hrvatskih medija te godine, sporno je bilo što Severina peva dve pesme, premda je imala samo dve nominacije za Porin, dok je Džiboni takođe izveo dve pesme, a imao je čak deset nominacija.

Umesto Severine, za kraj dodele nastupio je Parni valjak.

Instagram Pevačica izgleda sjajno u petoj deceniji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!