U domu Severine Vučković pisanjima medija ne vlada skladan odnos. Kako piše hrvatski 24 sata, Severina je u sukobu sa sestrom Marijanom kojoj navodno brani da viđa njihovu majku Anu.

Sa starijom sestrom Marijanom Vučković-Popović, koja je novinarka i živi u Beogradu, do nedavno je bila u odličnim odnosima, dok s drugom starijom sestrom Zdenkom, koja živi u Turnju kod Zadra, već dugo ne razgovara.

Naime, Zdenka se svoje slavne sestre odrekla nakon što se ona udala za Srbina, sportskog menadžera Igora Kojića, od kog se prošle godine razvela nakon šest godina braka.

Severina sa sestrom Zdenkom sa kojom danas ne razgovora.
youtube printscreen 

"Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki.

Moja sestra vaspitana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću", rekla je ranije Zdenka za Slobodnu Dalmaciju.

Zdenka se svoje slavne sestre Severine odrekla nakon što se ona udala za Srbina Igora Kojića.
screenshoot/instagram 

“Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd”, rekla je Zdenka, a njen muž je dodao:

"Njih dvije se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više".

Jednom prilikom je napisala i da joj duša jeca i plače. "Lepo nam je pokojna nana govorila:‘Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose’', istakla je 2015. Navodno je Zdenka u boljim odnosima s Marijanom nego sa Severinom, ali o tome ne želi da priča javno.

Severina je pokušala da se pomiri sa Zdenkom i pozvala ju na venčanje s Igorom 2015. godine
Instagram 

S druge strane, pevačica ne skriva veliku bliskost s rođakom Miom Popović koja je ćerka njene sestre Marijane. Mia je nedavno postala majka, a Severina ne zaboravlja ni javno da joj čestita rođendane.

"Mila moja, mamice moja, toliko sam srećna zbog tebe i hvala što si nam donela sreću i blagoslov, koji se zove Adrian. Uz njega i Ivana, tvoja najveća želja se ostvarila… a i naša… neka se ostvare i sve ostale. Volim te i ljubim beskrajno! Rođendanko moj", posvetila joj je objavu u oktobru na Instagramu.

Pevačica je pokušala da se pomiri sa Zdenkom i pozvala ju na venčanje s Igorom 2015. godine, ali ona nije želela da upriliči sestrin najvažniji dan, koji je ona dokumentovala eksluzivnim snimcima sa svadbe u spotu za pesmu "Kuma".

“Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri”, rekla je tada Zdenka i dodala da “sestra sestru ne prepoznaje”.

Kako se pisalo sestre su se posvađale oko zemljišta u Vukovarskoj ulici u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima.

Sestre su se posvađale oko zemljišta u Vukovarskoj ulici u Splitu.
Instagram 

Inače, Severina i njene sestre su rano izgubile oca Severa Vučkovića, a njihova majka Ana je jednom rekla da je upravo pevačica nasledila njegov karakter i izgled. Pevačica je neretko spominjala mamu i posvećivala joj objave na Instagramu, a dok je njena sestra javno iznosila prljav veš u javnost, Severina, sa druge strane, nikada javno nije želela da komentariše odnos sa sestrom Zdenkom.

Instagram Pevačica u 6. deceniji u top formi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!