Igor Kojić pre nekoliko meseci razveo se od pevačice Severine nakon 6 godina braka.

Da u njihovom odnosu definitivno nešto nije štimalo pratiocima je bilo jasno tokom poslednje godine njihovog odnosa, kada gotovo da zajedničke objave nisu ni postojale na mrežama.

Brojni domaći mediji svojevremeno su preneli da je veza pukla nakon što se Severina žestoko posvađala sa Igorevim roditeljima, nakon čega je spakovala kofere i sama se zaputila u Zagreb, dok je njen tadašnji suprug ostao u Beogradu.

Igor kojić i Severina sporazumno se razvela.
Instagram 

Zato vest o njihovom konačnom razlazu nisu bile toliko iznenađenje, jer su mnogi, u neku ruku, to i očekivali.

Par nije nikada javno komentisao razloge razvoda, ali Severina je potvrdila da je odluka bila sporazumna.

Severina je potvrdila da su ona i Igor odluku doneli zajednički.
Instagram 

"Odluku o razvodu smo doneli zajednički i sporazumno, te je nećemo dodatno komentarisati kao što nismo komentarisali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za starateljstvo u mom su punom fokusu proteklih 20 meseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta" izjavila je tada Severina.

Nakon razvoda na Igorevom profilu nije se mogla naći nijedna pevačicina fotografija, iako je ostavio dve sa njenim sinom.

I dok Severina nakon razvoda život živi punim plućima i redovno se oglašava na svom Instagramu, Igor ne zaostaje za njom, iako je daleko manje aktivan na mrežama.

Igor Kojić najviše vremena provodi sa prijateljima.
pritnscreen/instagram 

Uglavnom je sa prijateljima i porodicom, a njegovi pratioci primetili su i da je u 90 odsto situacija u muškom društvu, kao i da se kreće najčešće po popularnim beogradskim mestima, a u galeriji ispod pogledajte kako provodi vreme nakon razvoda:

printscreen/instagram Igor Kojić nakon razvoda najviše vremena provodi sa prijateljima i porodicom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!