Severina nedavno je objavila spot za novu pesmu, a mnogi su primetili da pevačica nikad bolje nije izgledala.

Kako to obično biva, spot je u prvi plan istakao njeno vitko i zetegnuto telo na kom joj mogu pozavideti i daleko mlađe.

Severina u 49. godini ima telo 20-godišnjakinje bez trunke viška ili celulita, a nismo mogli a da se ne zapitami kako jo to polazi za rukom.

Pevačica je nekoliko puta isticala da i danas ima istu kilažu koju je imala i kao mlađa, što je 55 kilograma na njenih 170 cm visine.

Ipak, zgodno telo duguje navikama kojih se pridržava godinama. Seve nosi konfekcijski broj 36, a njene mere su 95-61-95.

"Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem", rekla je jednom prilikom. Dakle, Severina vežba čak 6 puta nedeljno, jede 5 malih obroka i šeta svaki dan bar 30 minuta.

A kako izgleda njen jelovnik?

Za doručak pojede tri jaja, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je suši, a jednom prilikom otkrila je i jednu naviku koje se redovno pridržava godinama.

Ona nakon buđenja uvek popije smuti od sezonskog voća i povrća. Ovaj napitak joj daje dosta snage, ali i ne oseća glad.

severina vežba preko 20 godina i tome duguje vitko telo
pritnscreen/instagram 

"Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane", rekla je jednom prilikom Severina.

Pored toga Severina obožava suši koji ima minimalno kalorija, a dok je bila u fazi mršavljenja redovno je jela ribu.

Pored toga, ona vežba više od 20 godina, a u poslednjih pet redovno ide na jogu.

Popularna Hrvatica na račun izgleda redovno dobija niz komplimenata
Instagram 

Severinin fitnes-trener kaže da pevačica ima vitke noge i čvrstu zadnjicu jer svakodnevno radi seriju čučnjeva, zatim iskorake i "marince" - vežbe u kojima se smenjuje čučanj, sklek i skok i rezultati su veoma brzo vidljivi.

Ipak, i njoj su, kao većini "slaba tačka" slatkiši i vino, te se nekad počasti miljenim poslasticama.

Instagram, pritnscreen/instagram Pevačica na račun izgleda dobija niz komplimenata

S obzirom na to da Severina redovno nastupa, tako svoje telo mora da drži u formi.

"Na sceni i na putovanjima mnogo trošim svoje telo i moram mu se odužiti treninzima. Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo. A za zadnjicu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto na dan i pista je vaša", rekla je Severina pre nekoliko godina.

Severina pevala na Dončićevoj žurki (VIDEO) Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!