Nevena Božović jedna je od retkih pevačica koja karijeru nije gradila na skandalima. Od samog početka istakla se neviđenim talentom i prelepim pesmama koje su lako našle put do srca slušalaca.

Uprkos velikoj popularnosti, uspela je da sačuva privatan život od očiju javnosti, te su njeni obožavatelji, primera radi, tek godinu dana nakon venčanja mogli da vide kako je pevačica izgledala na venčanju.

Nevena se 2019. godine udala za pilota Nikolu Ivanovića, a tada je nosila raskošnu haljinu od čak 5.000 evra u kojoj je izgledala poput princeze. Par je detalje zadržao za sebe, a tako su i vesti od trudnoći uspeli da sakriju od svih gotovo do samog kraja.

Pevačica je u avgustu na svet donela prvo dete, ćerkicu Aniku, a od tog trenutka glavni fokus bio je isključivo na njoj.

"Sve uspevam uz pomoć svog supruga. Nas dvoje se podržavamo i pratimo u svemu. Mogu reći da isto i razmišljamo", kazala je jednom prilikom nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji.

Nevena Božović i njen suprug se podržavaju u svemu.
KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ 

Suprug joj je najveća podrška u svemu, a nije im teško padalo ni putovanje s obzirom da su dugo živeli na relaciji Beograd - Budva.

"Moj i posao mog supruga je takav da lako uskladimo vreme i obaveze, pa se ne odvajamo, već jedno drugome pravimo društvo kad god je to moguće. Nemamo ograničeno radno vreme pa je na taj način lako funkcionisati", rekla je svojevremeno Nevena.

Suprug Nevene Božović pomaže joj i oko bebe.
Instagram 

Sada kada je Anika malo porasla, Nevena je prvi put otkrila svoje dalje planove. Međutim, uprkos mišljenju pojedinaca da je za decu najbolje da ne bude velika razlika u godinama, kako pevačica kaže, o drugoj trudnoći ne razmišlja.

Nevena oko bebe ima pomoć i sestre, kao i majke i svekrve, ali samo onoliko koliko je neophodno, kada je na probama, ili obaveze, jer pevačica voli da o svemu brine sama. Ujedno je otkrila i neke detalje koje javnost do sada nije imala priliku da čuje, a tiču se sadašnjeg odnosa sa suprugom, ali i daljih planova.

Neveni Božović velika podrška su sestra, majka ali i svekrva.
Instagram 

"Stalno sa mamom i tatom putuje i to je raduje. Suprug i ja smo dosta slični, hiperaktivni puni energije, vidim da je i ona takva, nikad joj nije dosta, stalno nešto traži, a primećujem u poslednje vreme da dosta više liči na njega", rekla je Nevena za Story.

Sa druge strane, pevačica se sad fokusirala na karijeru, a nakon duže pauze priprema nove pesme i nastupe. Zbog svega, kako kaže, o proširenju porodice ne razmišlja - bar ne za sada.

Nevena božović trenutno je fokusirana na karijeru.
Instagram 

"Imam malu bebu kod kuće tako da na tom polju nema za sada planova. Planovi su zapravo da kroz mesec, dva objavim nove pesme, da od maja krenem sa nastupima i to je više manje to. Sad sam skoncentrisana na nju, proširenje porodice ne planiram", zaključila je ona, a još fotografija Nevene i njenog supruga, kao i ćerkice Anike pogledajte u galeriji ispod:

Instagram NEveni Božović trenutno je fokus karijera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!