Ćerka Nevene Božović, već je napunila četiri meseca, a mami i tati svojim dolaskom učinila je ovu godinu najsrećnijom u životu.

Vreme praznika je vreme koje svaka porodica provodi zajedno, a ovo su prvi praznici tokom kojih porodica Ivanović broji tri člana.

Upravo zbog toga, posle četiri meseca nestrpljivog iščekivanja pratilaca, Nevena Božović objavila je prvu porodičnu fotografiju i to iz Budve, gde će Anka dočekati svoju prvu Novu godinu.

Komentari na račun preslatke porodice nisu prestali da se nižu, a njih troje veruju da će u predstojećoj godini da zabeleže još mnogo ovakvih trenutaka ispunjenih ljubavlju.

Nevena Božović objavila prvu porodičnu fotografiju.
Instagram 

Podsetimo, Nevena je u braku sa zgodnim pilotom Nikolom Ivanovićem, a njihova priča gotovo da je bila filmska. Tokom leta boravila je na crnogorskom primorju, a Nikolu je upoznala u njegovom kafiću u srcu Budve u koji je slučajno ušla.

Kao što su svoju vezu čuvali od medija, isto su sačuvali i raskošno venčanje. Naime, Nevena je sudbonosno "da" rekla u tajnosti 20. aprila 2019. godine, a na proslavu je bio pozvan samo najuži krug ljudi, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ, printscreen/instagram Nevena Božović je dve godine u srećnom braku

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!