Nevena Božović je krajem avgusta postala mama devojčice Anke, a pevačica je po prvi put nedavno otkrila kako se snalazi kao roditelj i da li joj život u dve države pada teško.

- Za mene je ovo veličanstvena godina, a takva je zbog trenutka koji samo tom rečju mogu da opišem. To čovek ne može da razume sve dok ne doživi momenat kada svoje dete uzme u ruke - rekla je Nevena za magazin "Hello!", pa se osvrnula na to što i dalje živi na relaciji Beograd - Budva:

Nevena Božović svaki slobodan trenutak provodi sa ćerkom Ankom i sestrom Jelenom
Instagram 

- Dobar sam organizator pa mi ništa ne pada teško. Naprotiv, volim promene i dinamiku. Anka, koja je rođena u Beogradu, prvi let imala je sa samo mesec dana. Budući da joj je tata kapetan i da je on upravljao avionom, očekivala sam da će uživati. Tako je i bilo.

Kako kaže, distanca od posla joj je dobro došla, ali pored Beograda i Budve rado bi vreme provodila i u rodnoj Kosovskoj Mitrovici.

Da joj je najveći oslonac u životu, pa i kada je čuvanje male Anke u pitanju, sestra Jelena govore fotografije koje rado kače na društvene mreže.

Nevena Božović šeta ćerku sa sestrom Jelenom
Instagram 

Jelena Božović je arhitekta, a poznato je da je Neveni oduvek bila najveći vetar u leđa. Jelena je Nevenu inspirisala, podržavala i motivisala da bude sve bolja.

Zahvaljujući njenoj podršci, Nevena je već sa 21 godinom imala diplomu Muzičke akademije.

Sestra Nevene Božović obožava svoju sestričinu
Instagram 

Jelena često kači trenutke koje provodi sa svojom sestričinom, a mnogi kažu da je pevačicina sestra "prava tetka za poželeti".

Sestra Nevene Božović na svom "Instagram" profilu često objavljuje fotografije sa Ankom i Nevenom, pa je jasno koliko je prisutna u odrastanju svoje sestričine, koju obožava.

Jelena Božović ne ispušta Anku, ćerku svoje sestre
Instagram 

 Više fotografije sestre Nevene Božović pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Sestra Nevene Božović