NEVENA BOŽOVIĆ U SAKOU SA KAPULJAČOM JE DOKAZ STILA: Jedinstven komad kom bi i najstrožiji modni kritičari dali desetku

Nevena Božović u trendi sakou sa kapuljačom pokazala koliko je smela u modnom odabiru.

Nevena Božović u trendi sakou sa kapuljačom.
Instagram 

Pevačica Nevena Božović od samog početka karijere osim moćnog glasa, bila je prepoznatljiva i po autentičnom stilu oblačenja.

Čak i u trudnoći negovala je fazon koji bi i najstrožiji modni kritičari ocenili čistom desetkom, a čini se da otkako je postala majka da je još slobodnija u modnim izborima.

Nevena Božović je sinoć upriličila događaj u Kombak Dvorani, a om prilikom odabrala veoma neobičan modni komad.

Nevena Božović je sve smelija u modnim odabirima.
Instagram 

Naime, reč je o hibridnom komadu koji spaja elegantni i sportski zvuk i savršeno se slaže uz oba stila. Reč je o sakou sa kapuljačom, a Nevena ga je ovog puta prikazala u elegantnom svetlu uz šljokičastu dugu suknju, nude salonke i belu bluzu.

Sako sa kapuljačom vrlo naglašenih naramenica i kopčanja savršeno se uklopio i već do sada poznati ležerno-damski stil poznate pevačice.

Nevena Božović ponela sako sa kapuljačom.
Instagram 

Kao što je nedavnim izdanjem oživela glamur starog Holivuda, tako je sada pokazala da se s modnim komadi treba igrati, isprobavati ih i uživat u svim njihovim verzijama.

Pored neobičnog sakoa sa kapuljačom, nema ko nije primetio da je Nevena u rekordnom roku vratila liniju, te da izgleda kao i da nije bila trudna, što umnogome duguje pravilnoj ishrani, ali i treningu kog se nije odricala ni u poodmakloj trudnoći.

Savršen sako sa kapuljačom Nevene Božović pogledajte u galeriji:

Instagram Nevena Božović ponela trendi sako sa kapuljačom.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši