ZALJUBILI SMO SE U KOŠULJU NEVENE BOŽOVIĆ: Trendi komad koji će prikovati sve poglede za vaš autfit

Nevena Božović pozirala je u kožnoj braon košulji, čime je dokazala da je jedan komad dovoljan da običnu kombinaciju pretvorite u "stilsku poslasticu".

Nevena božović
pritnscreen/instagram 

Nevena Božović možda jeste neko je ko prati trendove, ali ih kombinuje isključivo na svoj način.

Modnu dominaciju pokazala je nebrojeno puta, te ne čudi što njen stil mnogi pokušavaju da iskopiraju, a sada je svoje pratioce oduševila još jednom, i to odevnim komadom u koji smo se zaljubili na prvi pogled.

nevena bozovic
pritnscreen/instagram 

Naime, osim što je ponela jedan od najpopularnijih modela farmerica u patchwork stilu, pevačica je odlučila da svoj autfit podigne na potpuno drugi nivo kožnom braon košuljom koja je sa strane imala došivene plisirane detalje.

nevena bozovic
pritnscreen/instagram 

Braon je, kao što trendseteri već znaju, "nova crna", odnosno, najpopularnija boja ove sezone, a kožni odevni predmeti odavno su preplavili rafove.  

Uz ovako nešto nije vam potrebno previše detalja, a budite uvereni da ćete privući sve poglede.

kozna kosulja
pritnscreen/instagram 

Modne inflkuenserke ovako nešto već su uvrstile u svoj garderober, a kožne košulje možete kombinovati na različite načine.

Trendovi dozvoljavaju da budete od glave do pete u koži, čak i različitih boja, iako prednjače pastelno zelene nijanse, i naravno ceo dijapazon narandžastih i braon tonova.

S obzirom da je u pitanju upečatljiv komad, preporuka je da ostatak autifta bude jednostavniji, a ceo look možete dodatno "začiniti" efektnim nakitom, neobičnim pojasom ili sličnim aksesoarom.

Najbolje od svega, ovako nešto idealno je i za posao, i za izlazak u grad. Na vama je samo da pronađete model koji se najviše uklapa uz vaš stil.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši