Najbolji teniser sveta Novak Đoković je stigao u Budvu, gde će mu budu uručeno priznanje za počasnog građanina.

Novaka su dočekali brojni navijači koji su želeli da ga pozdrave, zagrle i fotografišu se s njim, a odsedaće u hotelu supruga Nevene Božović, Nikole Ivanovića.

Nikola Ivanović inače pilot po struci, bavi se i drugim poslovima. Pre nekoliko godina proglašen je za kapetana crnogorske nacionalne aviokompanije “Montenegro Airlines”, a kada nije u vazduhu najčešće je u ugostiteljskom objektu čiji je vlasnik.

Muž Nevene Božović ugostio Novaka Đokovića u svoj hotel.
printscreen/instagram 

U centru Budve poseduje hotel u koji su sada ugostili najboljeg tenisera sveta.

- Novak i Nikola su drugari iz detinjstva, malo je poznato da su veoma bliski. Iako se retko viđaju, njih dvojica su ranije dosta izlazili, putovali i družili se, a sada je bilo logično da će Đoković odsesti kod njega. Novak je sinoć doputovao u Budvu, gde je najpre bio na večeri kod gradonačelnika Budve. Nakon toga Nevena i Nikola su ga ugostili - izjavio je izvor za Informer.

Poznato je i da u istom tom hotelu živi sa svojom suprugom Nevenom i ćerkom.

- Uselili su se u jedan od najlepših apartmana u hotelu koji je u vlasništvu pevačicinog supruga. Njihov dom se nalazi na četvrtom spratu luksuznog hotela, a u apartmanu ispod Neveninog i Nikolinog živi i Ivanovićev brat.

Za mnoge njihove prijatelje to je bila neoubičajena odluka, tim pre što je takav stil života svojstven bogatim i slavnim holivudskim zvezdama - preneli su ranije mediji izjavu jednog njihovog prijatelja.

Navodi se da pilot za kojeg se Nevena udala zapravo odavno vodi takav stil života, a da mu se ona u tome samo pridružila kada su otpočeli zajednički život.

Nevena Božović sa mužem živi u hotelu u koji je sad ugostila Novaka Đokovića.
printscreen/instagram 

Ipak, Nikola se na sve načine potrudio da svoj momački apartman pretvori u kutak u kojem će se Nevena osećati prijatno.

Pa je tako za svoju suprugu je naručio klavir kako bi Nevena mogla da svira i komponuje, a novi dom su ukrasili i mnogim sitnicama i detaljima koje su doneli sa zajedničkih putovanja.

Iako gotovo filmska ljubavna priča Nevene i Nikole gotovo sve zanima, srećan par se trud da privatnost zadrži daleko od očiju javnosti.

Naime, Nevena je sudbonosno "da" rekla u tajnosti 20. aprila 2019. godine, a na proslavu je bio pozvan samo najuži krug ljudi, a kao kruna te ljubavi rodila se ćerka po imenu Anka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!