Srpska glumica Katarina Radivojević, koja je zbog karijere pre 10-ak godina preselila u Ameriku, proslavila je pre dva dana 43. rođendan.

Odigrala je niz uloga u popularnim, regionalnim serijama i filmovima, a ponekad se vraća u rodni Beograd zbog novih projekata. Katarina s godinama izgleda sve bolje i otvoreno je progovorila o estetskim zahvatima kojima se podvrgnula.

- Ja sam tip koji ne može ništa sakriti tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih se hvalila, ali ja sam i celi život vjžbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da trenirema dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadržai dobru formu, ispričala je prošle godine u emisiji "Generalka".

Katarina je napunila 43 godine
ATA Images/Antonio Ahel 

Katarina je naglasila da joj je fizički izgled pomogao u karijeri i smatra da bi sve javne osobe trebale biti negovane, ali da ne bi smele da preteruju sa podmlađivanjem. Takođe je pohvalila doktora zbog kojeg njeno lice odlično izgleda.

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje se mogu namrštiti jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice.

Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim pa kad se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam. On je veliki profesionalac i zna to da uradi na pravi način, objasnila je prošle godine.

Glumica Katarina Radivojević otvoreno je pričala o plastičnim operacijama
ATA Images/Antonio Ahel 

Demantovala je glasine da je sređivala usne i otkrila kako su pune od rođenja kao i da ima prirodno velike oči, jaku vilicu i jagodice.

- Nije bilo potrebe nešto menjati. Razumem devojke kojima intervencije daju samopouzdanje, ali to bi se trebalo raditi s merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne u sebe. I to mi je u redu, ako im to pomogne da dobiju samopouzdanje.

Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna, a bilo je prozivki po tabloidima da sam ih radila. On je ostario, ali i dalje ima ta usta, rekla je.

Demantovala je glasine da je sređivala usne
printscreen/youtube 

O Katarini se 2018. pisalo zbog informacije da je ošamarila producentkinju serije "Urgentni centar". Šuškalo se kako se glumica naljutila kada joj je prodicentkinja rekla da pričeka nekoliko minuta, a ona je htela da je vozač odveze kući. Nakon incidenta Katarina je prema pisanju domaćih medija, dobila otkaz.

Glumica je demantovala ove navode i rekla da je reč o neistini, kao i da je upravo u tom trenutku radila predstavu i promovisala ženska prava.

Ljubavni život

Njen privatni život je takođe intrigirao javnost, a tek kasnije je priznala da je bila u veszi sa slavnim holivudskim glumecem Benisijom del Torom (55).

Katarina je bila u vezi sa slavnim holivudskim glumecm Benisijom del Torom
Youtube 

- Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvek dajem sve od sebe.

Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu porodicu. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam šta hoću u tom trenutku i htela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje, komentarisala je njihovu dugogodišnju vezu i raskid.

Radivojevićeva je bila u vezi sa Vidojem Ristivojevićem koji ju je ostavio zbog Nikoline Pišek
Instagram 

Katarina nije imala baš sreće u ljubavi pa je tako bila s Vidojem Ristovićem, koji ju je ostavio zbog Nikoline Pišek.

Katarina je imala romansu s Igorem Kojićem
ATA Images/Antonio Ahel 

Takođe je imala romansu sa Igorem Kojićem, koji je raskinuo s glumicom zbog Severine od koje se razveo prošle godine.

ATA Images, ATA Images/Antonio Ahel Katarina Radivojević promenila imidž.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

KOLIKO ME POVREDIŠ, TOLIKO TI I VRATIM: Katarina Radivojević nikad otvorenija, evo kako se nosi sa onima koji je iznevere! Kurir televizija