Glumica Katarina Radivojević ima veoma zapaženu ulogu u seriji "Nečista krv", koju publika od nedavno ima prilike da prati na malim ekranima.

Katarini igra Conu, a pored njenog glumačkog umeća svima su zapale za oko ljubavne scene koje ima u pomenutom ostvarenju. Glumica kaže da je komentari ni najmanje ne pogađaju.

"Nisam imala nikakav problem sa Coninom golotinjom zato što je ona doprinosila raskalašnosti i slobodi koju nosi u svom biću. S druge strane, nemam problem sa svojim telom. Štaviše, ja sam reditelju predložila scene plesa.

Svesna sam i kako u našem tabloidnom društvu željnom senzacionalizma to može da odjekne ali, narodski rečeno, baš me briga. Mnogo sam bitaka pregurala, pa ću i ovu golotinju",rekla je Katarina, koja priznaje da joj se dešavalo da, uprkos tome što se ne oseća najbolje, stane pred kamere i posao odradi najbolje što može.

Katarina Radivojević nema problem da se skine pred kamerama.
printscreen/youtube 

"Što sam starija to se dešava sve češće, što je i normalno jer organizam više ne može da izdrži napore koje mu zadajemo. Nekada, kad sam bila mlađa, razbolela bih se tek posle završenog snimanja.

Lekove, inače, ne zloupotrebljavam, ali, konkretno, kada sam snimala scenu zavođenja u “Nečistoj krvi”, smatrala sam da moram da budem opuštena i da se ne sme da se vidi bol na mom licu, pa sam uzimala terapiju. Na moju veliku žalost, ušinula sam se dva dana pre početka snimanja, pa mi je svaki napor zadavao bol – i scene na konju, i ples. Ali, da ne kukam, rekla je Katarina za Hello! koja priznaje da je privlače uloge koje nisu tipične za nju i njen fizički izgled.

Katarinu Radivojević ne pogađaju komentari na račun golotinje.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Podsetimo, iako Katarina ređa uspehe na polju karijere reklo bi se da nije imala previše sreće sa bivšim momcima.

Njena veza sa Igorem Kojićem završila se krahom, da bi neposredno posle toga, Igor stao na ludi kamen sa Severinom.
Ipak, to nije jedini put kada je neki muškarac slomio Kaćino srce zbog veze i braka sa lepom Hrvaticom.

Isti, možda i bolniji scenario, priredio joj je njen tadašnji dečko Vidoje Ristović, koji je, kako se svojevremeno pisalo zbog veze sa Katarinom okončao prethodni brak iz koga ima dete.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!