KATARINA RADIVOJEVIĆ IZNENADILA PRIZNANJEM: Glumica otkrila kojim se estetskim korekcijama podvrgla

Katarina Radivojević mnoge je iznenadila pošto je priznala javno kako se neguje, te i da je pristalica izvesnih estetskih korekcija.

Katarina Radivojević objasnila zašto je u svađi sa rediteljem Gagom Antonijevićem
ATA Images/Antonio Ahel 

Kako se retko kad pojavljuje u medijima osim kada govori o svojim ulogama, a još ređe priča o svom fizičkom izgledu, Katarina Radivojević mnoge je iznenadila pošto je priznala javno kako se neguje, te i da je pristalica izvesnih estetskih zahvata.

Gostujući u emisiji "Generalka" istakla je i da joj je fizički izgled svakako pomogao u karijeri i da bi sve osobe koje se bave javnim poslom trebalo da izgledaju negovano - sa tom granicom da „izgledaju dobro za svoje godine, a ne deset ili petnaest mlađe“.

- Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala.

To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu - tvrdi ona, te nastavlja o lekaru koji brine o njenom licu, hvaleći njegov rad i umeće.

katarina radivojevic
printscreen/youtube 

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška.

On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam. On je veliki esteta i veliki profesionalac, i ume to da uradi na pravi način – rekla je Katarina i naglasila da se sa punijim usnama rodila, kao i velikim očima, te jakom vilicom i jagodicama.

- Nije bilo potrebe da nešto menjam. Razumem devojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom.

I to mi je u redu, ako im to pomogne da dobiju samopouzdanje. Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna, a bilo je prozivki po tabloidima da sam ih radila. On je ostario ali i dalje ima ta usta- napomenula je glumica.

katarina radivojevic
ATA Images/Antonio Ahel 

Kako je rekla, nedavno joj je agentkinja iz Moskve rekla da jedan producent nije mogao da veruje da ima toliko godina i pitao je šta je sve radila na licu.

 - Nisam čak ni zube izbeljivala zube. Razlika u odnosu na moje dvadesete je u tome što tada nisam morala da čim ustanem dvadeset minuta u parteru radim vežbe za leđa.

Imam išijas koji je iz akutnog prešao u hronični pa moram svakog dana da radim vežbe, ali s njima mi je život lepši, lakši i manje bolan. Moja nega podrazumeva samo kremu, ništa specijalno. Volim japansku kozmetiku. Redovan san je takođe važan za izgled i trudim se da uvek spavam osam sati- priča Katarina.

ATA Images/Antonio Ahel Katarina Radivojević

Agresivnijih intervencija se, međutim, boji.

- Mnogo se bojim operacija i agresivnijih intervencija, jer je meni lice alat za rad. Imam spuštene kapke i rekli su mi da ću u jednom trenutku morati da uradim podizanje. Sve moje prijateljice su radile botoks koliko i ja. Njihove savete slušam i obično ih pustim da nešto urade prve pa da vidim kako to izgleda – kazala je uz smeh Katarina Radivojević na TV DR.

- Sviđa mi se kako izgleda Kejt Blanšet i na koji način stari. Ona mi je uzor.

Glumica je takođe dodala da bi svoj izgled trenutno ocenila osmicom.

- Trenutno osam. Fali puno toga, možda je pre - sedam. Ja sam sada možda najdeblja u životu. Moja optimalna kilaža uvek je bila 58 ili 59 kilograma, a sada imam 64. Nikada nisam volela ni svoje tanke noge. Uvek voliš ono što nemaš.

To je bio moj kompleks iz detinjstva i znala sam da nosim dva para farmerki kada sam imala 12 ili 13 godina. Sada sam okej sa tim, to mi nije problem. Gojim se u stomaku i zadnjici, a to iziskuje mnogo vežbe. Kao i sve žene, uostalom- dodala je.

katarina radivojevic
ATA Images/Antonio Ahel 

Katarina je u emisiji ispričala da je čula za zanimljivu intervenciju koja se radi u Los Anđelesu i kojoj bi se podvrgla.

 Kada se porodite carskim rezom lekari vam o istom trošku zategnu stomak i uklone višak kože. Tako je moguće da se svi „Viktorijini anđeli“ jako brzo vrate na pistu nakon porođaja. To sam čula da rade i ako bih imala carski rez uradila bih i to, da bude generalka.

Za sada ne bih dirala grudi, ali pošto planiram da uradim genetsku analizu kako bih proverila da li imam predispoziciju za rak dojke, i ako bih saznala da postoji, onda bi ih uklonila i stavila silikone. To je pre nekoliko godina prva uradila Anđelina Džoli - kazala je Katarina Radivojević.

- Takođe, kod lekara koji je zamrznuo moje jajne ćelije čula sam za tretman podmlađivanja iznutra. Reč je o podmlađivanju jajnika, „segova“, koji mi je to predložio i kazao da je to najinovativniji i najbezbedniji tretman. Koliko sam razumela, uzmu vam mali deo tkiva i zalede ga, a kada dođe do menopauze i hormoni počnu da slabije rade, tako bi vam revitalizovali jajnike- zaključila je glumica.

katarina radivojevic
Youtube 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši