Proslavljeni glumac Dragan Bjelogrlić pušten je iz pritvora nakon što je priznao krivicu da je preksinoć fizički nasrnuo na Predraga Gagu Antonijevića. Incident se odigrao u niškom hotelu u 4 sata ujutru kada je glumac bio u društvu glumice Katarine Radivojević.

Naime, Dragan Bjelogrlić i Katarina Radivojević nisu se zajedno u Nišu našli slučajno. Glumci zajedno rade na filmu "Nečista krv - Greh predaka" koji po dosadašnjim utiscima obećava veliki uspeh u bioskopu. Ipak, čini se da će ovaj skandal, koji je vrlo brzo pročuo i čiji je i snimak vidljiv na mrežama, bar neko vreme biti tema medija.

dragan bjelogrlić
ATA Images 

Uprkos tome što su kolege koje zajedno rade na filmu, činjenica da Katarina Radivojević pravi društvo Draganu Bjelogrliću u hotelu u četiri ujutru, mnogima je privukla pažnju i navela ih da se prisete nekadašnjih šuškanja da između velikog prijateljstva između njih možda ipak postoji nešto više.

Ipak, njeno odsustvo i veliki uspesi slavnih glumaca zasenili su priče koje su emotivno povezivale Bjelu i Katarinu.

katarina radivojevic
ATA Images/Antonio Ahel 

Mnogi su se zapitali da li je svom prijatelju i kolegi društvo pravila kao drugarica ili sada, kako navode, ovime potvrđuju davno zaboravljenu priču koja ih je spajala?

Kako na društvenim mrežama komentarišu, Katarina je, nakon što je javnost saznala za incicent, uspela da još više zaintrigira javnost kada je reč o njihovom odnosu. Naime, iako je bila očevidac, Katarina Radivojević je večeras ispred Kombank dvorane, gde se večeras održava svečana bioskopska premijera, novinarima kratko odgovorila:

"Ne želim da komentarišem takve stvari, ali ne podržavam nasilje", kratko je rekla glumica.