Iako je ponovo u centru pažnje zbog filma i serije "Nečista krva" koja joj je donela veliku ulogu, Katarina Radivojević ističe da je veliki uspeh pao u drugi plan.

Pregršt komplimenata i reči hvale od kolega i publike trenutno su u senci zbog incidenta koji se letos dogodio u Nišu, a o kom glumica govori prvi put.

- Naravno da jeste. Znate, mene je u medijima napao moj bivši prijatelj, i to u trenutku moje velike premijere. Ovakvu filmsku ulogu nisam imala 12 godina. Napao je jednu ženu, nezaštićenu. To dovoljno govori i o našem društvu koje je tako nešto dozvolilo.

Katarina Radivojević ističe da je mislila da joj je Gaga Antonijević prijatelj.
printscreen/youtube 

Govori i o odnosu prema ženama, generalno. Danima sam trpela medijsko zlostavljanje, a uveče sam slomljena od svega izlazila da se poklonim pred publikom u Čačku, Vranju, Banjaluci. Ne bih da budem patetična, ali neistine bole kao žive rane - rekla je Katarina Radivojević za magazin "Hello!".

Na pitanje kako se njeno ime našlo u vesti o sukobu Dragana Bjelogrlića i Predraga Gage Antonijevića, Katarina odgovara:

- Sudski proces je u toku i po savetu advokata ne smem da iznosim detalje, izvinite. Moja jedina "greška" je što sam bila u isto vreme na istom mestu.

Jedan od tekstova koji se tiču tog incidenta nosi naslov "Konačno otkriveno zbog čega Katarina Radivojević ne podnosi Gagu Antonijevića". Istovremeno, reditelj je tvrdio da je sa popularnom glumicom prekinuo saradnju u seriji "Ubice mog oca" jer nije bila korektna.

Katarina ima svoju verziju priče:

Katarina Radivojević ističe da Gaga Antonijević "odlično zna zašto je više nema u seriji".
ATA Images/Antonio Ahel 

- Zna on dobro zašto me više nije bilo u "Ubicama", pa i cela ekipa sa kojom sam sarađivala, kao što dobro zna zašto se desio incident u Nišu. Ali, sigurno nije bio zbog mene i mog "huškanja". Antonijevićevu porodicu poznajem i poštujem. Njegova pokojna sestra Ketrin bila je dugogodišnja prijateljica i meni i mojoj rođenoj sestri.

I on mi je nekada bio prijatelj, bar sam tako tada mislila. Zbog svega toga nikada ne bih izgovorila one neistine koje mi je pripisao. To i nije moj rečnik. Na kraju krajeva, na snimku se jasno vide moji pokušaji da ih razdvojim.

Podsetimo, mediji su pisali da je Katarina Radivojević već nekoliko godina u zavadi sa rediteljem Predragom Gagom Antonijevićem jer ju je on izbacio iz druge sezone popularne serije "Ubice mog oca".

Gaga Antonijević je istakao da je prekinuo saradnju sa Katarinom Radivojević jer nije bila korektna, glumica tvrdi da to nije istina.
Youtube 

Ta informacija bacila je više svetla na kontroverznu ulogu Katarine Radivojević u momentima posle napada glumca Dragana Bjelogrlića na Antonijevića koji se dogodio u hotelu "Ambasador" u Nišu.

Na snimku dela napada u holu hotela, koji je objavljen u medijima, Katarina Radivojević se najpre ne vidi, ali se veruje da je sedela u delu Bjelogrlićevog separea koji je bio zaklonjen od kamere. To je u prvoj izjavi za "Blic" posle incidenta istakao i sam Antonijević.

- Pre napada sam video Bjelogrlića kako sedi sa glumicom Katarinom Radivojević.

Katarina Radivojević nije želela da komentariše incident sa Draganom Bjelogrlićem, a sada je odlučila da otkije detalje.
ATA Images 

Kasnije, društvene mreže bile su preplavljene pitanjem zašto su Katarina Radivojević i Dragan Bjelogrlić bili zajedno u hotelu, ali glumica nije želela da daje izjave.

- Ne želim da komentarišem takve stvari, ali ne podržavam nasilje - kratko je rekla glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!