Manekenka Sofija Milošević postala je mama po drugi put. Lepa manekenka porodila se u nedelju kasno uveče u Madridu.

Sofija i Luka dobili su drugog sina kako saznaje Telegraf, a porođaj je prošao u najboljem redu i manekenka se oseća odlično. Fudbaler je ovim povodom častio saigrače u Danskoj gde trenutno boravi sa reprezentacijom, a koji su se šalili sa njim kako samo sinove pravi.

Sofija Milošević se porodila i donela na svet dečaka.
Instagram 

Inače, Luka i Sofija su prvog sina Alekseja dobili 8.9.2020. godine, a manekenka se takođe porodila u Madridu. Ovo je Luki treći sin s obzirom na to da iz veze sa Anđelom Manitašević ima sina Davida.

Podsetimo, manekenka je nedavno govorila o prvoj trudnoći i otkrila pratiocima neke stvari koje do sada nisu znali. Na pitanje koliko dugo je dojila Alekseja i da li planira da doji i drugu bebu, manekenka je odgovorila:

- Dojila sam ga 8 meseci, prestala sam zato što su mu izrasli zubići i nisam mogla više da izdržim bol i krv i rane (imam jako tanku kožu), i imala sam osećaj kao da me neko seče nožem. Naravno da planiram da dojim i drugo dete.

Sofija je otkrila i da se u drugoj trudnoći ugojila 15 kilograma.

- Puno, imam 73 kg, a inače 58 kg- odgovorila je na pitanje, a ukoliko ste propustili kako je izgledala tokom trudnoće, pogledajte fotografije u galeriji ispod:

Instagram Sofija Milošević tokom druge trudnoće

Ona je pisala i o tome da li smatra da će joj biti teško sa dvoje dece sa malom razlikom u godinama.

- Svi mi kažu da hoće na početku, ali da je to najbolje za budućnost, u smislu da je tako mala razlika između dece. Imam veliku sreću da je moja porodica toliko divna i da mi svi pomažu, moram da pohvalim svog brata koji je najbolji mogući ujak na svetu - istakla je Sofija.

Sofija Milošević kaže da joj mnogo pomaće i brat kog krije od javnosti.
Instagram 

Manekenka je istakla i da je njen san da ima dvoje dece, iako bi njen partner želeo da njihova porodica bude uvećana barem za još dva člana. 

Sofija Milošević je trudnoću otkrila u ekskluzivnom intervjuu za magazin "Elle"
printscreen/instagram 

Podsetimo, Sofija je trudnoću otkrila u ekskluzivnom intervjuu za magazin "Elle"

- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti.

Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima - rekla je Sofija tada.

Lepa manekenka svom sinu dala je ime Teodor, piše Nova.rs. Ime Teodor potiče iz grčkog imena Theodoros. Theos znači Bog dok doron znači dar, ili iz starohebrejskog Ionathan u značenju dar božiji. Po narodnoj tradiciji davalo se detetu koje su roditelji dugo i željno iščekivali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Sofija Milošević trudna skinula se u donji veš, izgleda kao avion! Instagram