Lepa manekenka Sofija Milošević nedavno je otkrila da je ponovo u drugom stanju.

Ona i njen partner, fudbaler Luka Jović ponovo čekaju dečaka, a nedavno se saznalo da će se poroditi u Madridu, s obzirom da tamo provodi najviše vremena, ali i jer je i starijeg sina rodila u istoj klinici, kod istog doktora kojem je poverila i drugu trudnoću.

Sofija, koja je trenutno u 6. mesecu redovno sa pratiocima deli kako provodi dane, ali njeno poslednje izdanje izazvalo je lavinu komentara na mrežama. Naime, ona se snimala u minijaturnom kupaćem kostimu, a nikome nije promakla njena savršena linija i zategnuto telo.

sofija milosevic u kupacem kostimu
pritnscreen/instagram 

Pratioci su joj poručili da izgleda više nego sjajno, kao i da je evidentno da joj trudnoća prija, ali i mnogi su ostali u čudu da ovako izgleda u ovako poodmakloj trudnoći, u šta se i sami možete uveriti ako pogledate fotografije u galeriji u nastavku teksta.

pritnscreen/instagram Sofija Milošević u bikiniju u 6. mesecu trudnoće

S obzirom da se i tokom prve nije previše ugojila, te da je liniju vratila u rekordnom roku, čini se da će i ovog puta biti ista priča, pogotovo jer je dobro poznato da je Sofija neko ko je redovno trenirao i zdravo se hranio, a još neka njena izdanja od kako se saznalo da je ponovo u drugom stanju pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Sofija Milošević tokom druge trudnoće