Lepa manekenka Sofija Milošević za 2 meseca postaće mama još jednog dečaka, a trudnoću je uspešno sakrivala do skoro kada je spektakularnom naslovnicom otkrila da je u blagoslovenom stanju.

Sa fudbalerom Lukom tri godine je u skladnoj vezi, a nedavno ga je oduševila velikim iznenađenjem kada je zakupila ceo bioskop povodom njegovog rođendana.

Sada je za Kurir otkrila da joj trenutno najveću muku zadaje izbor imena, kao i da je već mesecima posvećena tome jer ne želi da se tako ozbiljne stvari rešavaju u poslednjem trenutku.

Kako je otkrila, ona organizuje pravi mini-kolegijum za odabir imena, a u svemu joj pomaže i Luka.

- S obzirom na to da jako volim da čitam, inspiraciju pronalazim u knjigama i likovima velikih pisaca - kaže manekenka.

Sofija Milošević nije htela da pokazuje lice deteta.
Instagram 

- Jako su mi prijemčiva i stara biblijska imena jer sa sobom nose jaku simboliku, tako da ima puno opcija koje mi padaju na pamet - dodaje ona.

Miloševićeva Kaže da joj u izboru imena pomaže i budući suprug, ali da je on ipak više tradicionalista.

Sofija Milošević izabrala je biblijska imena za sina.
Instagram 

- Kada ste u drugom stanju, ne možete da odolite a da ne maštate o tome kako će lik i ime vašeg deteta pratiti i njegovo životno delo, te vam u glavi odzvanjaju imena po kojima bi i ulica mogla nositi naziv. Mene privlače upečatljiva i zvučna imena, dok su Lukini favoriti tradicionalna srpska imena- otkrila je manekenka, i priznala da zasad postoji spisak na koji je ponosna.

Spisak je sveden na pet opcija, a vreme i naše raspoloženje će prelomiti onda kad ta ideja sazri - ističe manekenka.

Miloševićeva je zajedno sa sinom i partnerom otputovala u toplije krajeve, a uprkos činjenici da je u poodmakloj trudnoći njoj ne smeta da se spakuje kofere i uživa daleko od znatiželjnih pogleda.

Sofija Milošević iako je u poodmakloj trudnoći otputovala je u toplije krajeve.
pritnscreen/instagram 

Iako nije želela da otkriva destinaciju na kojoj uživa s porodicom, Sofija često objavi snimke na kojima se vidi njen preslatki sin Aleksej čije lice više ne skriva od korisnika društvenih mreža.

- Smatrala sam da neću svoje dete da pokazujem jer znam kako je biti izložen u javnosti i mislim da sin ima pravo sutra da sam odluči da li će biti deo tog sveta ili ne. Ali, Luka je neko ko je jako ponosan na svoje sinove i nije mogao da izdrži i onda sam i ja jednostavno odustala. Svi su me prozivali kao što ti kriješ lice sina, a Luka ga kači, i ne vredi, digla sam ruke - rekla je manekenka.

Sofija Milošević porodiće se u istoj klinici u Madridu.
printscreen/instagram 

Podsetimo, kako su pisali domaći mediji Sofija će i drugog dečaka roditi u Madridu i to u istoj klinici u kojoj je vodila prvu trudnoću.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!