Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović trenutno očekuju drugo dete, a koliko uživaju u svakom danu, govore svakodnevna iznenađenja koja jedno drugom priređuju.

Ovoga puta, Sofija je odlučila da iznenadi Luku na nesvakidašnji način, povodom njegovog 24. rođendana. Naime, manekenka je zakupila bioskop samo za njih dvoje, a kasnije su im se pridružili porodica i najbliži prijatelji.

Sofija Milošević rasplakala Luku Jovića zbog iznenađenja koje mu je priredila.
Print Screen / Instagram 

Kada su došli u bioskop, umesto filma pušten je ljubavni snimak popularnog para, koji je napravila Sofija. Cela sala bila je ukrašena ogromnim crvenim balonima u obliku srca i sa brojem 24, koliko je Jović napunio godina, kao i sa natpisom: "Srećan rođendan".

Nije izostala ni rođendanska torta koja je bila ukrašena mini verzijama manekenke, fudbalera i njihovog sina. Luka je bio vidno iznenađen i nije skidao osmeh sa lica.

Sofija Milošević zakupila bioskop za Luku i nju.
Instagram 

- Teško je napraviti iznenađenje za nekoga ko to radi tako dobro! Tako sam srećna što ništa nije shvatio! Pošto volimo da gledamo filmove, odlučila sam da iznajmim bioskop i da pustim video koji sam napravila za njega, a zatim i film. Imala sam neverovatnu organizaciju - napisala je Sofija.

Luka nije skidao osmeh sa lica, a ovo će definitivno biti iznenađenje koje će zauvek pamtiti.

Podsetimo, da je ponovo trudna Sofija je otkila u intervjuu za magazin "Elle".

- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti.

Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima - rekla je Sofija tada.

Sofija Milošević ne krije koliko je srećna sa Lukom Jovićem.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!