Sofija Milošević poznato je lice domaćeg i svetskog modelinga, ali mnogi nisu znali da poznata manekenka ima brata koji veoma liči na nju.

Stefan Milošević verovatno se neće mnogo obradovati što je prepoznat jer je znatno stidljiviji od svoje slavne sestre Sofije, a profile na društvenim mrežama drži zaključanim.

Ipak, mi vam ovom prilikom predastavljamo Stefana, a ostavljamo vam da sami zaključite koliko je neverovatna sličnost između njih.

Stefan i Sofija veoma liče
Instagram 

Stefan je u odličnim odnosima sa Sofijom, a baš nedavno pravio joj je društvo tokom odmora u Dubaiju dok je Luka Jović morao da odsustvuje zbog fudbalske utakmice.

Srefan je veoma pažljiv ujak i pomaže svojoj sestri na svakom koraku u odgoju malog Alekseja, te nema sumnje da jedva čeka da manekenka rodi i drugog sina za dva meseca.

Za razliku od Sofije koja voli kamere, njenog brata nikada nećemo videti u javnosti
Instagram 

Manekenska crta očigledno je u porodičnoj liniji Miloševića, iako se njen brat ne bavi javnim poslom, a više fotografija Stefana Miloševića pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Pogledajte kako izgleda manekenkin brat koji se nikada ne pojavljuje u javnosti

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!