Navikli smo da je Novak Đoković čak i u najtežim situacijama nasmejan i smiren. I to je jedna od osobina koje krase šampione, te ne čudi što se mnogi pitaju da li je takav i iza zatvorenih vrata, odnosno, kada se ugase kamere, i nije na terenu.

Iako Đokovići svoj život skrivaju od očiju javnosti, određene detalje jesu otkrili prilikom nekih intervjua, a jedna stvar je jasna kao dan - Jelena i Novak beskrajna su podrška jedno drugome, i u svemu funkcionišu kao sat, a istog pravila se pridržavaju i kada je vaspitanje njihove dece u pitanju.

Jelena i Novak Đoković beskrajna su podrška jedno drugome.
Splash News / Splash / Profimedia 

Roditeljstvo su shvatili ozbiljno od prvog dana, a to mogu da potvrde kako njihovi najbliži tako i dadilje. Budući da Novak često odsustvuje od kuće i da svoje najdraže ne može uvek da vodi na putovanja, posebno ona daleka, Jelena je ta koja preuzima ulogu stuba porodice. I apsolutno uživa u tome, otkrio je za "Hello" blizak izvor.

Jelena Đoković i njen suprug Novak sve se dogovaraju kada je reč o vasptianju dece.
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Iako njene vaspitne metode izazivaju oprečne reakcije javnosti, čvrsto se drži pravila i principa koje je kreirala zajedno sa suprugom. U njihovom domu batina nije iz raja izašla.

Stefan i Tara su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, baba i deda, Novakovi takođe. Verujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti – rekla je na jednom panelu.

Sedmogodišnjem Stefanu, koji je jesenas krenuo u školu, pomaže da uradi domaće zadatke, a i tri godine mlađoj Tari rado otkriva tajne sveta, uz izazovne zadatke kroz igru koji omogućavaju adekvatnu stimulaciju rada mozga. S obzirom na to da su i ona i Novak pobornici veganske ishrane, nastoje da zdrave navike prenesu i svojoj deci. Iako im je na raspolaganju pomoć u kući, Jelena im često sama priprema ukusne obroke. Neke od njih možemo da vidimo na Instagramu. Mnoge mame slede njen primer, pa možemo slobodno da kažemo da je postala uzor.

Jelena Đoković uzor je mnogim mamama.
John Walton / PA Images / Profimedia 

Da su se odlično snašli u ulozi roditelj i da u njihovom domu vlada harmonija, otkrila je i dadilja njihove dece.

- Uz toliku posvećenost deci, mi im nismo potrebne - rekla je, i sada je više nego jasno kakvi su Jelena i Novak van kamera i pažnje medija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!