Holivudski glumac Tom Kruz iznenadio je brojne fanove protekloga vikenda u Južnoafričkoj Republici kada su se mnogi od njih odmah setili njegove legendarne uloge u filmu "Top Gun".

59-gododišnji akcijski junak nasmešio se fanovima koji su ga dočekali na lokaciji snimanja novog nastavka serijala filmova "Nemoguća misija".

Kruz je na sebi imao ležernu kombinaciju i naočare, a fotografi su ga uhvatili u trenutku kada je seo u helikopter, kojim je sam upravljao.

Okupljeni su odmah počeli da komentirišu kako ih je podsetio na scene iz filma "Top Gun", a njegovom znanju upravljanja letilicama mnogi su se divili. 

tom kruz negira da korristi botoks
Jannie Nikola Photography/Mega / The Mega Agency / Profimedia 

"Ovdje smo hteli dugo da snimamo. Voleo bih da živim tu, jako mi se sviđa. Jedva čekam i da vidite naš novi film", odgovorio je jednom obožavatelju koji ga je pitao hoće li se preseliti u Južnoafričku Republiku.

Tom na fotografijama izgleda kao da je za njega vreme stalo, a mnogi su se složili da izgleda mlađano kao i na početku karijere iako se bliži velikom, 60. rođendanu.

tom kruz na promociji filma u južnoafričkoj republici
Amber Maas / SWNS / SWNS / Profimedia 

Kruz se inače nedavno našao na udaru kritika nakon što su svet obišle njegove fotografije na kojima izgleda neprepoznatljivo zbog toga što je preterao s injekcijama protiv bora i s filerima.

Nekoliko stručnjaka potvrdilo je kako je njegovo natečeno lice bilo posledica upravo takvih zahvata, a nije tajna da je Tom već ranije odlazio na slične tretmane iako o tome nikada ne želi da priča.

- Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled- rekla je nedavno vrhunski estetski hirurg Nila Raja.

Shutterstock Sve ljubavi Toma Kruza.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!