Kako je život i sve što on nosi postao toliko užurban, pažnja smanjena na samo nekoliko sekundi, a sve što je na internetu u klik, prirodno je bilo okrenuti se bržim i jednostavnijim načinima za informisanje, u ovom slučaju modnih trendova.

Svakodnevno prelistavanje modnih časopisa, zamenili smo prelistavanjem omiljenog virtuelnog kutka - Instagram feeda, a u moru profila koji nude nepresušnu modnu inspiraciju istakao se @divaisback.

Upravo iza ovog profila, koji krase fotografije modnih izdanja koje oživljavaju ulice Sarajeva, stoji priznata influenserka Erna Saljević.

Plavooka lepotica nas svakodnevno tera da se zaljubljujemo u njen sjajan stil, Sarajevo, male stvari, modu i život generalno.

Ove sezone, unutar Erninog ormara istaklo se nekoliko poznatih komada. Trendi jakna sa krznom koju su ponele gotovo sve influenserke, pantalone širokih nogavica, karirani dezen, monohromatska izdanja, a zvezda svakog zimskog outfita bili su oversized kaputi.

Njena moć kombinovanja trendi i bezvremenskih komada naročito privlači pažnju, a nekoliko odličnih kombinacija koje već danas možete iskopirati nalaze se na Erninom profilu: