Lepa influenserka Angel Tatjana u drugom je stanju, a lepe vesti otkrila je emotivnim videom.

Pre nego što će pratiocima otkriti o čemu se radi, na storiju je napisala: "Ready? Ja nikako, drma me trema ozbiljna, ali nema više odlaganja".

Iako se u prvi mah pomislilo da je u pitanju novi projekat ili slično, Instagram Reel pokazao je neodoljiv trenutak kada je shatila da je trudna, kao i prvu reakciju, kada je zaplakala od sreće.

"Čuvali smo malu tajnu od vas. Moj superheroj je na putu", napisala je u opisu videa.

Pratioci su mogli da vide snimke sa ultrazvuka, kao i predivan photoshoot, a neki su čak uvereni i da lepa influenserka čeka dečaka jer je pozirala u plavom vešu. Ipak, verujemo da ćemo za otkrivanje pola bebe ipak morati malo da sačekamo.

Naravno, podrška i prelepi komentari samo su se ređali:

"Čestitam", "Prelepo", "Najdivnije vesti", "Blistaš", "Uspeli ste", "Kakva ljubav vanvremenska, divni ste"... samo je delić onoga što se oglo pročitati ispod.

Angel Tatjana otkrila je da je trudna.
Instagram 

Influneserka se inače nedavno i udala, i to nakon 11 meseci veze, a samo par meseci pre toga otkrila je pratiocima da je imala spontani pobačaj i javno progovorila na ovu temu, a potom i pružila podršku svim ženama koje su prošle kroz sličnu situaciju.

Angel Tatjana pre nekoliko meseci imala je spontani porođaj.
printscreen/instagram/angel.tatjana 

- Nema šta da vas bude sramota i zato ovo radim. Želim da svaka žena shvati kroz ovo da ne treba da te bude sramota, dešava se skoro svakome. I koliko god ti ovo dalo loš osećaj, nemoj to sebi da radiš. Sebi sam rekla moram da budem svesna brojki i razlozima u dobrom smislu. Da, treba se suočiti sa tim, nikako ne ignorisati te emocije i tužne i besne, nikako. Sebe kriviti je najgori put jer je to kod nas, ne sramotno, nego "nemoj to da pričaš" mislim da da je razlog zbog kog dobiješ dodatni osećaj krivice. "Zašto ne bih?" i upravo to ne pričanje o tome dovodi do toga da se mnogo gore osećaš jer si ti izolovan - rekla je ona.

Ipak, nekoliko meseci kasnije, stala je na "ludi kamen" sa, kako kaže, čovekom svog života, a sve su organizovali za samo tri dana. Iako je sa partnerom bila relativno kratko, rekla je:

- Napustila sam prethodnu vezu bez ikakvog očekivanja i svi su mislili da ću ostati sama, da će biti teško da me neko emotivno obori s nogu. Mislila sam da ću ostati sama i da ću jednog dana usvojiti dete. Ipak, desilo se to što sam mislila da je nemoguće.

Angel Tatjana udala se u decembru za svog partnera nakon samo 11 meseci veze.
Instagram 

- To je osoba koja meni odgovara po karakteru, energiji, mozgu. Sve što sam zamišljala zapravo postoji i sasvim prirodno mi se vratilo poverenje, kao da ništa nije postojalo pre toga, kao da se poznajemo sto godina. Odrasla sam žena, ili mogu da funkcionišem sa nekim ili ne mogu, prosto je - istakla je ona.

Kako je izgledalo venčanje Angel Tatjane i njenog izabranika, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Udala se Angel Tatjana, a svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo kumovi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!